TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мета бара меѓународни посредници за политички дијалог

Н.Македонија - 14.08.2019

Албанскиот претседател Илир Мета, побара од премиерот Еди Рама и од лидерот на опозицијата Љуљзим Баша да се откажат од борбата за власт и да размислат за изборите на 13 октомври, бидејќи „сѐ уште има време да им се врати европската надеж на ...

ОБСЕ подготвена да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

24Инфо - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа(ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на генералниот секретар ...

Мета: Рама и Баша да се договорат, да ја вратиме „европската надеж“

МКД - 12.08.2019

Албанскиот претседател Илир Мета побара од премиерот Еди Рама и лидерот на опозицијата Љуљзим Баша да се откажат од борбата за власта. Тој им порача да размислуваат за изборите на 13 октомври бидејќи, како што наведе, сѐ уште има време да се врати ...

ОБСЕ подготвена да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

Телма - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа(ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на генералниот секретар ...

Мета: Со договор Рама и Баша ќе ја вратат европската надеж во Албанија

24Инфо - 12.08.2019

Претседателот на Алабнија Илир Мета им порча на премиерот Еди Рама и на лидерот на опозицијата Љуљзим Баша да се откажат од борбата за власта. Двајцата ги советува да размислуваат за изборите на 13 октомври, бидејќи како што вели сѐ уште има време ...

ОБСЕ подготвена да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

Сител - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа(ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на генералниот секретар ...

ОБСЕ подготвена да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

А1 On - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа(ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на генералниот секретар ...

ОБСЕ подготвена да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

4NEWS - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа(ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на генералниот секретар ...

ОБСЕ прифаќа да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

Р.С.Европа - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на генералниот секретар ...

ОБСЕ подготвена да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

1tv - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа(ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на генералниот секретар ...

ОБСЕ подготвена да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

Опсервер - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа(ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на генералниот секретар ...

ОБСЕ подготвена да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

CivilMedia - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија, пишува МИА. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на ...

ОБСЕ подготвена да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

Либертас - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа(ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на генералниот секретар ...

ОБСЕ подготвена да посредува во политичкиот дијалог во Албанија

MakPress - 14.08.2019

Органзацијата за безбедност и соработка во Европа(ОБСЕ) е подготвена да посредува во дијалогот за надминување на повеќемесечната криза во која се наоѓа Албанија. Ова за тиранската телевизја Ора њуз го потврдиле од кабинетот на генералниот секретар ...