TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

38 земјоделци се пријавија во град Скопје за бесплатно чистење на стрништа

Скопје1 - 12.09.2019

Во акцијата на Градот Скопје за бесплатно собирање на растителниот отпад од нивите и стрништата за да се спречи нивното палење досега се пријавиле 38 лица. Во согласност со динамиката и планот на работа изминативе денови се расчистени 25 стрништа.

100 кубни метри растителен отпад од скопските ниви однесени во „Дрисла“

+инфо - 12.09.2019

Во акцијата на Градот Скопје за бесплатно собирање на растителниот отпад од нивите и стрништата за да се спречи нивното палење досега се пријавиле 38 лица. Во согласност со динамиката и планот на работа изминативе денови се расчистени 25 стрништа.

Во депонијата „Дрисла“ завршија 100 кубици отпад

Вечер - 12.09.2019

Во Град Скопје досега се пријавиле 38 лица за бесплатно чистење на стрништата. Во согласност со динамиката и планот на работа, расчистени се околу 25 стрништа, а се очекува до крајот на оваа недела да се расчистат сите Во последниве три дена, на ...

38 земјоделци се пријавија во Град Скопје за бесплатно чистење стрништа

Макфакс - 12.09.2019

Во акцијата на Градот Скопје за бесплатно собирање на растителниот отпад од нивите и стрништата за да се спречи нивното палење досега се пријавиле 38 лица. Во согласност со динамиката и планот на работа изминативе денови се расчистени 25 стрништа.

Во Град Скопје за бесплатно чистење на стрништа се пријавија 38 земјоделци

24Инфо - 12.09.2019

Во акцијата на Градот Скопје за бесплатно собирање на растителниот отпад од нивите и стрништата за да се спречи нивното палење досега се пријавиле 38 лица. Во согласност со динамиката и планот на работа изминативе денови се расчистени 25 стрништа.

Од чистењето на стрништата Дрисла „збогатена“ со 100 кубици отпад

Скопје инфо - 12.09.2019

Во последниве три дена, на територијата на Град Скопје се собраа пет камиони отпад со по 20 кубици отпад при чистење на стрништа. Тоа значи дека во депонијата „Дрисла“ се однесени вкупно 100 кубици отпад од стрништа.

За бесплатно чистење на стрништа во Град Скопје аплицирале 38 земјоделци

Канал5 - 12.09.2019

Во акцијата на Град Скопје за бесплатно собирање на растителниот отпад од нивите и стрништата за да се спречи нивното палење досега се пријавиле 38 лица од скопските општини, информираат градските власти.

38 земјоделци пријавиле за чистење на стрништа

MTM - 12.09.2019

Во акцијата на Град Скопје за бесплатно собирање на растителниот отпад од нивите и стрништата за да се спречи нивното палење досега се пријавиле 38 лица од скопските општини, информираат градските власти.

За бесплатно чистење на стрништа во Град Скопје аплицирале 38 земјоделци

Сител - 12.09.2019

Во акцијата на Град Скопје за бесплатно собирање на растителниот отпад од нивите и стрништата за да се спречи нивното палење досега се пријавиле 38 лица од скопските општини, информираат градските власти.

За бесплатно чистење на стрништа во Град Скопје аплицирале 38 земјоделци

4NEWS - 12.09.2019

Во акцијата на Град Скопје за бесплатно собирање на растителниот отпад од нивите и стрништата за да се спречи нивното палење досега се пријавиле 38 лица од скопските општини, информираат градските власти.

За бесплатно чистење на стрништа во Град Скопје аплицирале 38 земјоделци

ММС - 12.09.2019

Во акцијата на Град Скопје за бесплатно собирање на растителниот отпад од нивите и стрништата за да се спречи нивното палење досега се пријавиле 38 лица од скопските општини, информираат градските власти.

38 земјоделци се пријавиле во Град Скопје за бесплатно чистење на стрништа

MakPress - 12.09.2019

Во акцијата на Градот Скопје за бесплатно собирање на растителниот отпад од нивите и стрништата за да се спречи нивното палење досега се пријавиле 38 лица. Во согласност со динамиката и планот на работа изминативе денови се расчистени 25 стрништа.