TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Центар активираше екипи за распрскување емулзиона течност со цел да не замрзнат улиците

Локално - 14.01.2021

Екипите на општина Центар во текот на изминатиот ден, со специјални возила распрскуваа емулзиона течност низ улиците во Општината, со цел да не замрзнат истите. Од општината велат дека акцијата за распрскување на улиците е извршена во и околу ...

На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

24Инфо - 14.01.2021

Екипи на Општина Центар изминатото деноноќие со специјални возила на локации на територија на општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Во пресрет на предупредувањата на УХМР за евентуални врнежи на снег, општинските ...

Зимската служба на Општина Бутел распрскува емулзиона течност на повисоките места

24Инфо - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Бутел распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Радишани, Бутел 1 и 2, Скопје Север, Љубанци, Љуботен и Расадник). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет ...

Карпош се подготвува за најавените снежни врнежи

Локално - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Опсервер - 13.01.2021

– Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Канал5 - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Слободен Печат - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Независен - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Frontline - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Либертас - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Бриф - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

MakPress - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

Канал5 - 14.01.2021

Екипи на Општина Центар изминатото деноноќие со специјални возила на локации на територија на општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Во пресрет на предупредувањата на УХМР за евентуални врнежи на снег, општинските ...

(ВИДЕО) На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

Frontline - 14.01.2021

Екипи на Општина Центар изминатото деноноќие со специјални возила на локации на територија на општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Во пресрет на предупредувањата на УХМР за евентуални врнежи на снег, општинските ...

На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

Макфакс - 14.01.2021

Екипи на Општина Центар изминатото деноноќие со специјални возила на локации на територија на општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Во пресрет на предупредувањата на УХМР за евентуални врнежи на снег, општинските ...

На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

Слободен Печат - 14.01.2021

Изминатото деноноќие, екипи на Општина Центар, со специјални возила на локации на територија на Општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Како што соопштија од Општината, акцијата за распрскување на улиците е извршена во ...

На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

Вечер - 14.01.2021

Екипи на Општина Центар изминатото деноноќие со специјални возила на локации на територија на општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Во пресрет на предупредувањата на УХМР за евентуални врнежи на снег, општинските ...

На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

Скопје1 - 14.01.2021

Екипи на Општина Центар изминатото деноноќие со специјални возила на локации на територија на општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Во пресрет на предупредувањата на УХМР за евентуални врнежи на снег, општинските ...

На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

MakPress - 14.01.2021

Изминатото деноноќие, екипи на Општина Центар, со специјални возила на локации на територија на Општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Како што соопштија од Општината, акцијата за распрскување на улиците е извршена во ...

На улиците во општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

MTM - 14.01.2021

Екипи на Општина Центар изминатото деноноќие со специјални возила на локации на територија на општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Во пресрет на предупредувањата на УХМР за евентуални врнежи на снег, општинските ...

На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

Скопје инфо - 14.01.2021

Екипи на Општина Центар изминатото деноноќие со специјални возила на локации на територија на општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Во пресрет на предупредувањата на УХМР за евентуални врнежи на снег, општинските ...

По општините се распрскува течност против замрзнување на улиците

Вечер Прес - 13.01.2021

Во средата екипи на Општина Центар, со специјални возила на локации на територија на Општината распрскуваа емулзиона течност против замрзнување на улиците. Акцијата за распрскување на улиците е извршена во и околу населбата Водно, населбата Кале и ...

Општина Карпош со течност ги прска улиците за да не замрзнат по најавите за врнежи од снег

Сакам да кажам - 13.01.2021

Општина Карпош ги прска улиците со специјална течност за да не замрзнат по најавите за врнежи од снег попладнево. Со прскалки се распрскува таканаречена емулзиона течност и тоа на повисоките места во општината како што се улиците во Жданец, ...

Течност против замрзнување на улиците на повисоките места во Бардовци, Жданец и Трнодол

Скопје инфо - 13.01.2021

Зимската служба на Карпош распрскува емулзиона течност на повисоките места во Бардовци, Жданец и Трнодол. Станува збор за средство кое спречува заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Карпош се подготвува за најавените снежни врнежи

24Инфо - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.