TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев на инструкции кај Црвенковски

Курир - 31.01.2014

Зоран Заев очигледно не може сам да ја води партијата на која е лидер, па побарал помош од екс-претседателот Црвенковски. Како што дознаваме, деновиве се одржала средба на која Заев побарал совети од ...

Јакимовски: Ако СДСМ е подготвен за дебакл на овие и на наредните избори, нека расчисти со Црвенковски

Република - 31.01.2014

- СДСМ има проб­лем ка­ко да има авто­и­му­но за­бо­лу­ва­ње. И ко­га не­ма проб­ле­ми и не­при­ја­те­ли од ниг­де-ни­ка­де си ги соз­да­ваа вна­тре, во рам­ки­те на стру­кту­ра­та на сво­ја­та ...

Среќен развод за несреќен брак

Капитал - 31.01.2014

Многумина ќе кажат дека не прв пат да сведочиме како структури од СДСМ во занесеноста дека не признаваат друг лидер освен Црвенковски, инсистираат сите негови наследници да се прикажат како ем ...

Заев на инструкции кај Црвенковски

Република - 31.01.2014

Зоран Заев очигледно не може сам да ја води партијата на која е лидер, па побарал помош од екс-претседателот Црвенковски, пишува Курир . Како што дознава Курир, деновиве се одржала средба на која ...

Курир: Заев и натаму под палката на Црвенковски

Канал5 - 31.01.2014

Зоран Заев очигледно не може сам да ја води партијата, па побарал помош од екс-претседателот Црвенковски. Како што дознава Курир, деновиве се одржала средба на која Заев побарал совети од својот ...

Лажниот судир меѓу Наташа Савова и Зоран Заев

Денешен - 30.01.2014

Паралелно со обидите на СДСМ да создаде неточен впечаток во јавноста дека ВМРО- ДПМНЕ оди на предвремени избори затоа што му паѓа рејтингот, најголемата опозициска партија во јавноста креира наводен ...

Лажен конфликт меѓу Савова и Заев, СДСМ со стара тактика

Курир - 30.01.2014

Паралелно со обидите на СДСМ да создаде неточен впечаток во јавноста дека ВМРО- ДПМНЕ оди на предвремени избори затоа што му паѓа рејтингот, најголемата опозициска партија во јавноста креира наводен ...

Лажниот судир меѓу Наташа Савова и Зоран Заев

Република - 30.01.2014

Две крила - еден вечен шеф Паралелно со обидите на СДСМ да создаде неточен впечаток во јавноста дека ВМРО ДПМНЕ оди на предвремени избори затоа што му паѓа рејтингот најголемата опозициона партија во ...