TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈКП Маврово поставува Еко магацини за електронски и електричен отпад

Gostivarpress.mk - 17.04.2018

На територијата на општина Маврово и Ростуше започна проект за собирање на отпадна електрична и електронска опрема. Јавното комунално претпријатие „Маврово“ веќе постави два Еко магацини, кои се наменети за отпад како стари телевизори, фрижидери, ...

Еколошка акција во Неготино, млади планинари и ученици собираа отпад

А1 On - 16.04.2018

Еколошка акција за собирање на отпад, реализираа Спортското планинарското друштво “Неготино МКД” и Основното општинско училиште “Страшо Пинџур, млади планинари и ученици собираа отпад од неколку локации.

Еколошка акција во Неготино, млади планинари и ученици собираа отпад

CivilMedia - 16.04.2018

Еколошка акција за собирање на отпад, реализираа Спортското планинарското друштво „Неготино МКД” и Основното општинско училиште „Страшо Пинџур“, млади планинари и ученици собираа отпад од неколку локации.