TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВНИМАВАЈТЕ! Викендов на Водно засилени контроли за непрописно паркирање

Слободен Печат - 21.02.2020

Градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли во однос на непрописното паркирање на јавни површини. Градските комунални редари изминатиот викенд на Водно вршеа засилени контроли за непрописното паркирање на јавни ...

И овој викенд на Водно ќе има засилени инспекциски контроли за непрописно паркирање

Бизнис Вести - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

Викендов ќе фрчат казни за непрописно паркирање на Водно

+инфо - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

Засилени инспекциски контроли за непрописно паркирање на Водно

24Инфо - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

И овој викенд на Водно ќе има засилени инспекциски контроли

Локално - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

Внимавајте: Полицијата викендов ќе казнува на Водно, еве за што

Скопје инфо - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

И викендов на Водно ќе има засилени контроли за непрописно паркирање

Макфакс - 21.02.2020

Град Скопје и за овој викенд најави засилени контроли за непрописно паркирање на Водно. „За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на ...

И овој викенд на Водно ќе има засилени инспекциски контроли за непрописно паркирање

Мета - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

Викендов внимавајте каде паркирате на Водно- засилени контроли и казни

Press24 - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

Ќе се санкционира непрописно паркирање на Водно за викенд

ММС - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

Непрописно паркирање на Водно за викенд ќе се санкционираа

Сител - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

Непрописно паркирање на Водно за викенд ќе се санкционираа

Канал5 - 21.02.2020

Градските комунални редари, се вели во соопштението на Град Скопје, изминатиот викенд на Водно вршеа засилени контроли за непрописното паркирање на јавни површини и изрекоа вкупно 76 казни за паркирање во зеленило (14 во сабота и 62 во недела).

И викендов на Водно ќе има засилени контроли за непрописно паркирање

Точка - 21.02.2020

Град Скопје и за овој викенд најави засилени контроли за непрописно паркирање на Водно. „За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на ...

Непрописно паркирање на Водно за викенд ќе се санкционираа

Либертас - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

И овој викенд ќе се спроведат контроли за непрописно паркирање на Водно

MakPress - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...

Засилени инспекциски контроли за непрописно паркирање на Водно

Вечер - 21.02.2020

Градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли во однос на непрописното паркирање на јавни површини на Водно, со цел да се заштити планината од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници ...

И викендов на Водно ќе има засилени контроли за непрописно паркирање

Centar - 21.02.2020

Град Скопје и за овој викенд најави засилени контроли за непрописно паркирање на Водно. „За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на ...

И овој викенд на Водно ќе има засилени инспекциски контроли за непрописно паркирање

Курир - 21.02.2020

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе продолжат да вршат засилени контроли ...