TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фото: По невремето откорнато дрво на автобуска во Кисела Вода

Press24 - 13.06.2018

По невремето дрво стои откорнато во скопска Кисела Вода, во населбата 11 Октомври. Фотографијата е објавена на Ѕид на сообраќајниот ...

Реки вода во Скопје: Патниците до колена во вода се качуваат во автобус (Фото)

Press24 - 13.06.2018

Реки вода има на улиците во СКопје по невремето. Оваа фотографија објавена на Ѕидот на сообраќајниот срам покажува колку вода има по улиците и дека аптниците ко исе возат со автобус буквално се до колена во ...

Галерија: Поплавени улици во Кисела Вода

Press24 - 13.06.2018

Улицата вера Јоциќ во скопска Кисела Вода е поплавена од поројниот дожд кој го зафати Скопје. Овие фотографии се објавени на Ѕидот на сообраќајниот ...