TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По повеќе од 50 години тајност:Во САД се одржува сослушување за неидентификуваните летечки објекти

Вечер Прес - 17.05.2022

Првата јавна расправа во американскиот Конгрес за случаите на набљудување неидентификувани летечки објекти (НЛО) во САД ќе се одржи денеска, по повеќе од 50 години. Долгоочекуваното сведочење на двајца високи воени функционери задолжени за ...

Американската армија: Чести се средбите со НЛО, за некои нема објаснување

Локално - 17.05.2022

Средбите со НЛО се чести и се повторуваат, изјавил американски поморски разузнавачки официр за време на првото јавно сослушување на воени претставници пред Комитетот за разузнавање на американскиот Конгрес.

Американскиот конгрес разговараше за наводните појави на НЛО!

Во Центар - 17.05.2022

Првата јавна расправа во Конгресот за појавата на НЛО во САД по повеќе од 50 години заврши со малку одговори за овој феномен. Двајцата највисоки воени функционери задолжени за истрагите за НЛО рекоа дека повеќето од нив на крајот може да се ...

Првпат по 50 години Конгресот на САД ќе расправа за НЛО

Независен - 17.05.2022

Двајца високи претставници на американското воено разузнавање денеска треба да сведочат во Конгресот за тоа што знае владата за неидентификуваните летечки објекти. Ова е прва јавна расправа во Конгресот за НЛО по повеќе од 50 години.

Конгресот ќе ги одржи првите сослушувања за НЛО по повеќе од половина век

Нетпрес - 17.05.2022

Двајца високи функционери од воено-разузнавачкиот сектор ќе сведочат пред американскиот Конгрес во вторникот во првото сослушување за Неидентификуваните летечки објекти (НЛО) по повеќе од педесет години.

ТАЈНА ДЕБАТА – Пресвртна точка во политиката на САД: Конгресот ги организира првите сослушувања за НЛО од 1969 година! ...

Во Центар - 17.05.2022

Двајца високи функционери од воениот разузнавачки сектор во вторник ќе сведочат пред Конгресот на Соединетите Американски Држави (САД) на првото конгресно сослушување за НЛО по повеќе од 50 години.