TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Смокови опустошија гулабарник во штипско, пердуви на сите страни

Слободен Печат - 23.06.2024

Смокови во атарот на Лакавица, штипско, усмртиле и изеле голем број гулаби од гулабарник. Гулабарникот е сопственост на Ване Станков и тој за СДК ја опиша грозоморната ...

За една ноќ смокови испразниле гулабарник со педесетина гулаби во Лакавица

Сакам да кажам - 23.06.2024

За една ноќ во атарот на Лакавица, Штипско наезда на смокови и други влекачи испразниле гулабарник со педесетина гулаби. Останале само десетина гулаби кои некако успеале да се спасат. „За викендот отидов во викендичката каде имам гулабарник и видов ...

Опустошен гулабарник во штипско: Смокови уништија голем број гулаби

ТВ21 - 23.06.2024

Во атарот на Лакавица, Штипско, влекачи направиле опустошување во гулабарник, при што биле усмртени и изедени голем број гулаби. Сопственикот Ване Станков за СДК , открил дека од околу педесет гулаби останале само десетина.

Смокови му ги изеле глабите на штипјанец

Сител - 23.06.2024

Во атарот на Лакавица, штипско, смокови усмртиле и изеле голем број гулаби од гулабарник. „За викендот отидов во викендичката каде имам гулабарник и видов пустош. Пердуви на сите страни и траги од разни влекачи.

Смокови нападнале гулабарник во штипско Лакавица – пердуви на сите страни

Фокус - 23.06.2024

За една ноќ во атарот на Лакавица, Штипско наезда на смокови и други влекачи испразниле гулабарник со педесетина гулаби. Останале само десетина гулаби кои некако успеале да се спасат, пишува „ СДК.мк “.

Смокови нападнале гулабарник во штипско Лакавица

Либертас - 23.06.2024

За една ноќ во атарот на Лакавица, Штипско наезда на смокови и други влекачи испразниле гулабарник со педесетина гулаби. Останале само десетина гулаби кои некако успеале да се спасат, пишува „ СДК.мк “.

Смокови му ги изеле гулабите на штипјанец

24Инфо - 23.06.2024

Во атарот на Лакавица, штипско, смокови усмртиле и изеле голем број гулаби од гулабарник. „За викендот отидов во викендичката каде имам гулабарник и видов пустош. Пердуви на сите страни и траги од разни влекачи.

НАЕЗДА ОД ВЛЕКАЧИ ВО ШТИПСКО: Смокови десеткувале гулабарник со педесетина гулаби во Лакавица, уништен и подмладокот и ...

Денешен - 23.06.2024

За една ноќ во атарот на Лакавица, Штипско наезда на смокови и други влекачи испразниле гулабарник со педесетина гулаби, останале само десетина гулаби, пишува порталот СДК. – За викендот отидов во викендичката каде имам гулабарник и видов пустош.

Опустошен гулабарник во штипско: Смокови уништија голем број гулаби

Lider - 23.06.2024

Во атарот на Лакавица, штипско, смокови усмртиле и изеле голем број гулаби од гулабарник. „За викендот отидов во викендичката каде имам гулабарник и видов пустош. Пердуви на сите страни и траги од разни влекачи.