TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Двобројот на списанието „Зенит“ посветен на стогодишнината од раѓањето на Блаже Конески

Курир - 25.11.2021

Двобројот на списанието за наука, литература, култура и уметност „Зенит“ е посветен на стогодишнината од раѓањето на Блаже Конески. Ликот на Конески, нацртан со стиховите од неговата „Везилка“, ја красат корицата на новиот број на оваа списание, а ...

Двобројот на списанието „Зенит" посветен на стогодишнината од раѓањето на Блаже Конески

Канал5 - 25.11.2021

Двобројот на списанието за наука, литература, култура и уметност „Зенит" е посветен на стогодишнината од раѓањето на Блаже Конески. Ликот на Конески, нацртан со стиховите од неговата „Везилка", ја красат корицата на новиот број на оваа списание, а ...

Двобројот на списанието „Зенит“ посветен на стогодишнината од раѓањето на Блаже Конески

MakPress - 25.11.2021

Двобројот на списанието за наука, литература, култура и уметност „Зенит" е посветен на стогодишнината од раѓањето на Блаже Конески. Ликот на Конески, нацртан со стиховите од неговата „Везилка", ја красат корицата на новиот број на оваа списание, а ...