TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лицитација меѓу Муцунски и Филиповски со зелени проекти

Фокус - 14.10.2021

Нема да има општинска зграда во Реонски центар, туку ќе има парк од 5.000 квадратни метри и како правник ќе го решиме правно проблемот со касарната Гоце Делчев, рече Тимчо Муцунски, кандидат за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ.

Филиповски против Муцунски, дебата околу визиите за иднината на Аеродром

Слободен Печат - 13.10.2021

„Она што е важно за општина Аеродром е реорганизација на комуналните служби и подобрување на условите за работа на административците, но и функционалноста на администрацијата. Таа треба да стане сервис на граѓаните, да немаат недоверба во неа“, рече ...

Филиповски на МРТВ : Муцунски не го знае теренот, зборува нереални работи

Либертас - 13.10.2021

Ветувањата на ВМРО – ДПМНЕ и Тимчо Муцунски за општина Аеродром се нереални. Убаво звучи зелена површина од 100.000 м2, но за жал нема толку голем простор, со соодветната намена (заштитно/парковско зеленило) во општината.

Муцунски до Филиповски: Наместо општинската зграда која ќе чини два пати повеќе, Реонски центар ќе има парк од 5000 ...

Република - 13.10.2021

Таму каде што сакате да изградите општинска зграда, којашто ќе чини два пати повеќе од реалната вредност, нема да има општинска зграда во Реонски центар туку ќе има парк од 5.000 квадратни метри и дополнително како правник ветувам, дека ќе го решиме ...

Муцунски до Филиповски: Наместо општинската зграда која ќе чини два пати повеќе, Реонски центар ќе има парк од 5000 ...

Курир - 13.10.2021

Таму каде што сакате да изградите општинска зграда, којашто ќе чини два пати повеќе од реалната вредност, нема да има општинска зграда во Реонски центар туку ќе има парк од 5.000 квадратни метри и дополнително како правник ветувам, дека ќе го решиме ...

Муцунски до Филиповски: Наместо општинската зграда која ќе чини два пати повеќе, Реонски центар ќе има парк од 5000 ...

Press24 - 13.10.2021

Таму каде што сакате да изградите општинска зграда, којашто ќе чини два пати повеќе од реалната вредност, нема да има општинска зграда во Реонски центар туку ќе има парк од 5.000 квадратни метри и дополнително како правник ветувам, дека ќе го решиме ...

Муцунски: Наместо општинската зграда во Реонски центар ќе има парк

24Инфо - 13.10.2021

Таму каде што сакате да изградите општинска зграда, којашто ќе чини два пати повеќе од реалната вредност, нема да има општинска зграда во Реонски центар туку ќе има парк од 5.000 квадратни метри и дополнително како правник ветувам, дека ќе го решиме ...

Муцунски до Филиповски: Наместо општинската зграда која ќе чини два пати повеќе, Реонски центар ќе има парк од 5000 ...

Lider - 13.10.2021

Таму каде што сакате да изградите општинска зграда, којашто ќе чини два пати повеќе од реалната вредност, нема да има општинска зграда во Реонски центар туку ќе има парк од 5.000 квадратни метри и дополнително како правник ветувам, дека ќе го решиме ...

Муцунски до Филиповски: Наместо општинската зграда која ќе чини два пати повеќе, Реонски центар ќе има парк од 5000 ...

Опсервер - 13.10.2021

Таму каде што сакате да изградите општинска зграда, којашто ќе чини два пати повеќе од реалната вредност, нема да има општинска зграда во Реонски центар туку ќе има парк од 5.000 квадратни метри и дополнително како правник ветувам, дека ќе го решиме ...

Муцунски: Наместо општинска зграда која ќе чини два пати повеќе, Реонски центар ќе има парк од 5000 метри квадратни

Нетпрес - 13.10.2021

Таму каде што сакате да изградите општинска зграда, којашто ќе чини два пати повеќе од реалната вредност, нема да има општинска зграда во Реонски центар туку ќе има парк од 5.000 квадратни метри и дополнително како правник ветувам, дека ќе го решиме ...

Филиповски до Муцунски: Не знаеш што зборуваш

Независен - 13.10.2021

Ветувањата на ВМРО – ДПМНЕ и Тимчо Муцунски за општина Аеродром се нереални, оцени противкандидатот од СДСМ Александар Филиповски. -Убаво звучи зелена површина од 100.000 м2, но за жал нема толку голем простор, со соодветната намена ...

Филиповски му порача на Муцунски дека не го познава теренот и зборува за нереални работи

24Инфо - 13.10.2021

Ветувањата на ВМРО – ДПМНЕ и Тимчо Муцунски за општина Аеродром се нереални. Убаво звучи зелена површина од 100.000 м2, но за жал нема толку голем простор, со соодветната намена (заштитно/парковско зеленило) во општината.

Муцунски до Филиповски: Наместо општинската зграда која ќе чини два пати повеќе, Реонски центар ќе има парк од 5000 ...

MakPress - 14.10.2021

Таму каде што сакате да изградите општинска зграда, којашто ќе чини два пати повеќе од реалната вредност, нема да има општинска зграда во Реонски центар туку ќе има парк од 5.000 квадратни метри и дополнително како правник ветувам, дека ќе го решиме ...

Муцунски ветува: Ќе направиме паркови од 100.000 метри квадратни, а ќе засадиме и 15.000 дрва

МКД - 13.10.2021

Кандидатот на ВМРО ДПМНЕ за градоначалник во скопската општина Аеродром, Тимчо Муцунски ветува дека Аеродром ќе стане вистински зелена општина. „Ќе направиме паркови од 100.000 метри квадратни, а ќе засадиме и 15.000 дрва во текот на мандатот.

Муцунски: Реконструкција на култниот Патрик, паркот зад Три Бисери

Република - 13.10.2021

Паркот зад Три Бисери, култниот Патрик ќе го реконструираме, ветува кандидатот за градоначалник на Аеродром, Тимчо Муцунски. , вели тој. ...

Муцунски: Неколку клучни проекти за Аеродром да биде лесно достапен со велосипед

Република - 12.10.2021

Нови велосипедски патеки долж Општина Аеродром се наш приоритет, порача кандидатот за градоначалник на Аеродром, Тимчо Муцунски. ...

Муцунски најави комплетно реновирање и поставување урбана опрема во Прв Центар

Република - 12.10.2021

Кандидатот за градоначалник на Општина Аеродром Тимчо Мукаетов го сподели својот план за просторот позади трговскиот центар „Бисер“. најави тој. ...