TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лондон: Полицијата ќе има пристап до информациите за самоизолација на граѓаните

Макфакс - 18.10.2020

Британската полиција доби пристап до податоците за жителите на кои им е наредено да се изолираат, објави британското Министерство за здравство. Портпарол на Министерството изјави дека се согласиле со националното полициско тело, полициските ...

Лондон: Полицијата ќе има пристап до информациите за самоизолација на граѓаните

Опсервер - 18.10.2020

Британската полиција доби пристап до податоците за жителите на кои им е наредено да се изолираат, објави британското Министерство за здравство. Портпарол на Министерството изјави дека се согласиле со националното полициско тело, полициските ...