TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Песот Алексо на возачот Јонче Спироски му помага во домашните обврски за време на самоизолацијата(видео)

AKO - 27.03.2020

Јонче Спироски од Охрид, професионален возач на камион во меѓународната транспортна организација Сириус, по враќањето од патиштата низ Европа, е во двонеделна изолација во селото Драслајца, откако бил во Романија.

Јонче и Алекс од Охрид станаа вистински хит на социјалните медиуми (ВИДЕО)

Слободен Печат - 27.03.2020

Уште еден доказ дека најдобриот пријател на човекот… е кучето! Охриѓанецот Јонче Спироски и неговото 5 годишно куче Алекс живеат во вистинска слога. Но колку паметно може да биде најдобриот пријател на човекот? Да речеме, толку паметно, што Јонче не ...

Охриѓанец и неговото куче станаа хит на социјалните мрежи

ТВ21 - 27.03.2020

Охриѓанецот Јонче Спироски и неговото паметно куче Алекс станаа хит на социјалните мрежи. Во продолжение погледнете за што се ...

(ХИТ ВИДЕО) Како живеат Јонче и Алексо кои се во самоизолација

Скопје1 - 26.03.2020

Охриѓанецот Јонче и неговото куче Алексо станаа хит на социјалните мрежи. Јонче кој е професионален возач е во самоизолација отако се вратил од Романија. 5 годишниот Алекс опремен со маска оди по набавки, затоа што Јонче мора да седи изолиран во ...