TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Кисела Вода со реакција: Не е точно дека не се презема ништо за подобрување на инфраструктурата

А1 On - 12.07.2018

Општина Кисела Вода со реакција дека за осум месеци се асфалтирани 12 метри квадратни, а биле поплочени 1000 метри квадратни: „Во насока на објективното информирање на јавноста, сакаме да реагираме на прилогот кој е објавен на вашата страница под ...

(Видео) Катастрофалната состојба на улица зад „Тутунски комбинат“, проблем за жителите на Кисела Вода

Макфакс - 12.07.2018

Граѓаните на општина Кисела Вода се соочуваат со низа проблеми поврзани со дел од инфраструктурата во оваа општина. Особен проблем за луѓето кои живеат и работат во делот зад зградата на Тутунски комбинат, претставува лошата состојба на улицата ...

ВИДЕО: Градоначалникот на Кисела Вода во зимски сон, општината во 19 век

А1 On - 12.07.2018

Општина Кисела Вода како во 19 век. Ќе помине и година, а градоначалникот Филип Темелковски како да ги заборави барањата и ветувањата на граѓаните. На помалку од два километра од центарот на градот, веднаш зад зградата на Тутунски комбинат, луѓето ...

Возило на Црвениот крст ќе патролира на улиците во најтоплите денови

Макфакс - 12.07.2018

Обележано возило на Црвениот крст ќе патролира на најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурите ќе бидат над 35 степени, до граѓаните ќе се дистрибуира и ќе се дели студена вода за пиење, ќе им се даваат медицински ...

Шприцови и игли насекаде: Хорор околу скопскиот Центар за зависници – граѓаните во страв

Таратур - 12.07.2018

Жителите на скопската населба и општина Кисела Вода стравуваат и се загрижени за нивната и безбедноста на нивните деца поради купиштата шприцови, игли и друг медицински отпад околу Центарот за рехабилитација на зависници кој се наоѓа во оваа населба.

ФОТО: Состојбата околу Центарот за зависници се полоша, фрлени игли и шприцови на пет метри од куќите – граѓаните ...

Курир - 11.07.2018

Граѓаните на Кисела Вода живеат во страв поради состојбата околу Центарот за рехабилитација на зависници кој се наоѓа во оваа населба, кој претставува секојдневна опасност за здравјето на луѓето, посебно на оние најмладите, на децата.

Помош за граѓаните на Кисела Вода при евентуални високи температури

Н.Македонија - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.

Општина Кисела Вода: За осум месеци се асфалтирани голем број улици

Макфакс - 12.07.2018

Општина Кисела Вода со реакција дека за осум месеци се асфалтирани 12 метри квадратни, а биле поплочени 1 000 метри квадратни. „Во насока на објективното информирање на јавноста, сакаме да реагираме на прилогот кој е објавен на вашата страница под ...

Возило на Црвениот крст ќе патролира на улиците во најтоплите денови

Скопје инфо - 12.07.2018

Обележано возило на Црвениот крст ќе патролира на најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурите ќе бидат над 35 степени, до граѓаните ќе се дистрибуира и ќе се дели студена вода за пиење, ќе им се даваат медицински ...

Шприцови и игли насекаде: Хорор околу скопскиот Центар за зависници – граѓаните во страв

МК News - 12.07.2018

Жителите на скопската населба и општина Кисела Вода стравуваат и се загрижени за нивната и безбедноста на нивните деца поради купиштата шприцови, игли и друг медицински отпад околу Центарот за рехабилитација на зависници кој се наоѓа во оваа населба.

Состојбата околу Центарот за зависници се полоша, фрлени игли и шприцови на пет метри од куќите – граѓаните стравуваат, ...

Република - 11.07.2018

Граѓаните на Кисела Вода живеат во страв поради состојбата околу Центарот за рехабилитација на зависници кој се наоѓа во оваа населба, кој претставува секојдневна опасност за здравјето на луѓето, посебно на оние најмладите, на децата.

Кисела Вода и Црвен крст со проект за помош на граѓаните од високите температури

Стандард - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.

Општина Кисела Вода: За осум месеци се асфалтирани голем број улици

Точка - 12.07.2018

Општина Кисела Вода со реакција дека за осум месеци се асфалтирани 12 000 метри квадратни, а биле поплочени 1 000 метри квадратни. „Во насока на објективното информирање на јавноста, сакаме да реагираме на прилогот кој е објавен на вашата страница ...

Возило на Црвениот крст ќе патролира на улиците во најтоплите денови

Точка - 12.07.2018

Обележано возило на Црвениот крст ќе патролира на најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурите ќе бидат над 35 степени, до граѓаните ќе се дистрибуира и ќе се дели студена вода за пиење, ќе им се даваат медицински ...

Фрлени игли и шприцови на пет метри од куќите – граѓаните стравуваат поради состојбата на Центарот за зависници во ...

Скопје инфо - 12.07.2018

Граѓаните на Кисела Вода живеат во страв поради состојбата околу Центарот за рехабилитација на зависници кој се наоѓа во оваа населба, кој претставува секојдневна опасност за здравјето на луѓето, посебно на оние најмладите, на децата.

Кисела Вода и Црвен крст со проект за помош на граѓаните од високите температури

Скопје инфо - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.

Катастрофалната состојба на улица зад „Тутунски комбинат“, проблем за жителите на Кисела Вода

Порта 3 - 13.07.2018

Граѓаните на општина Кисела Вода се соочуваат со низа проблеми поврзани со дел од инфраструктурата во оваа општина. Особен проблем за луѓето кои живеат и работат во делот зад зградата на „Тутунски комбинат“ претставува лошата состојба на улицата ...

ПРОЕКТ “ТОПЛОТЕН БРАН”: Кисела Вода и Црвен крст ќе делат шишиња со вода на високи температури

Вечер - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.

Помош за граѓаните на Кисела Вода при евентуални високи температури

Скопје24 - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.