TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Здравствените работници си ги оправдаа зголемените плати, рече Филипче и најави дека дополнителните 5 отсто ќе стигнат ...

Сакам да кажам - 10.06.2021

Покачувањето од 5 отсто на платите на здравствените работници иако беше најавено во март, доцни од технички причини и ќе биде исплатено на крајот на месецов, најави вечерва во ТВ-интервју на Канал 5 министерот за здравство Венко Филипче.

Филипче: Само за три години двојно зголемени платите на лекарите специјалисти

Press24 - 10.06.2021

Во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија во која гостуваше министерот за здравство д-р Венко Филипче, истакна дека во текот на кризата со пандемијата здравствените работници ги оправдаа покачувањата на платите кои во ...

Филипче: Само за три години двојно зголемени платите на лекарите специјалисти

Бизнис Вести - 10.06.2021

Во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија во која гостуваше министерот за здравство д-р Венко Филипче, истакна дека во текот на кризата со пандемијата здравствените работници ги оправдаа покачувањата на платите кои во ...

Филипче: Само за три години двојно зголемени платите на лекарите специјалисти

Нова ТВ - 10.06.2021

Во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија во која гостуваше министерот за здравство д-р Венко Филипче, истакна дека во текот на кризата со пандемијата здравствените работници ги оправдаа покачувањата на платите кои во ...