TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јавна расправа за Нацрт – законот за продажба на државно земјоделско земјиште

Сител - 22.07.2021

Целосно и порационално искористување на обработливите површини, нивно окрупнување и можност за поголеми вложувања. Ова се само некои од целите предвидени со Нацрт – законот за продажба на државното земјоделско земјиште кој денеска е ставен на јавна ...

Јавна расправа за Нацрт – законот за продажба на државно земјоделско земјиште

Frontline - 22.07.2021

Целосно и порационално искористување на обработливите површини, нивно окрупнување и можност за поголеми вложувања. Ова се само некои од целите предвидени со Нацрт – законот за продажба на државното земјоделско земјиште кој денеска е ставен на јавна ...

Јавна расправа за Нацрт – законот за продажба на државно земјоделско земјиште

Lider - 22.07.2021

Целосно и порационално искористување на обработливите површини, нивно окрупнување и можност за поголеми вложувања, се само некои од целите предвидени со Нацрт – законот за продажба на државното земјоделско земјиште кој денеска е ставен на јавна ...

Јавна расправа за Нацрт-законот за продажба на државно земјоделско земјиште

Република - 22.07.2021

Нацрт-законот за продажба на државното земјоделско земјиште од денеска е ставен на јавна расправа. Според предложениот текст, ќе се зајакне и финасиската состојба на идните сопственици кои изградиле објекти врз државното земјоделско земјиште.

Јавна расправа за Нацрт – законот за продажба на државно земјоделско земјиште

24Инфо - 22.07.2021

Целосно и порационално искористување на обработливите површини, нивно окрупнување и можност за поголеми вложувања. Ова се само некои од целите предвидени со Нацрт – законот за продажба на државното земјоделско земјиште кој денеска е ставен на јавна ...

Јавна расправа за Нацрт – законот за продажба на државно земјоделско земјиште

Бизнис Вести - 22.07.2021

Целосно и порационално искористување на обработливите површини, нивно окрупнување и можност за поголеми вложувања. Ова се само некои од целите предвидени со Нацрт – законот за продажба на државното земјоделско земјиште кој денеска е ставен на јавна ...

Јавна расправа за Нацрт – законот за продажба на државно земјоделско земјиште

Канал5 - 22.07.2021

Целосно и порационално искористување на обработливите површини, нивно окрупнување и можност за поголеми вложувања. Ова се само некои од целите предвидени со Нацрт – законот за продажба на државното земјоделско земјиште кој денеска е ставен на јавна ...

Јавна расправа за Нацрт – законот за продажба на државно земјоделско земјиште

Иновативност - 22.07.2021

Целосно и порационално искористување на обработливите површини, нивно окрупнување и можност за поголеми вложувања. Ова се само некои од целите предвидени со Нацрт – законот за продажба на државното земјоделско земјиште кој денеска е ставен на јавна ...

Јавна расправа за Нацрт – законот за продажба на државно земјоделско земјиште

Опсервер - 22.07.2021

– Целосно и порационално искористување на обработливите површини, нивно окрупнување и можност за поголеми вложувања. Ова се само некои од целите предвидени со Нацрт – законот за продажба на државното земјоделско земјиште кој денеска е ставен на ...

Јавна расправа за Нацрт – законот за продажба на државно земјоделско земјиште

Либертас - 22.07.2021

– Целосно и порационално искористување на обработливите површини, нивно окрупнување и можност за поголеми вложувања. Ова се само некои од целите предвидени со Нацрт – законот за продажба на државното земјоделско земјиште кој денеска е ставен на ...

Јавна расправа за Нацрт – законот за продажба на државно земјоделско земјиште

MakPress - 22.07.2021

Целосно и порационално искористување на обработливите површини, нивно окрупнување и можност за поголеми вложувања. Ова се само некои од целите предвидени со Нацрт – законот за продажба на државното земјоделско земјиште кој денеска е ставен на јавна ...

Јавна расправа: Продажбата на државното земјоделско земјиште реформа или можност за узурпација

Frontline - 22.07.2021

Реформа која во наредните три години ќе донесе минимум една милијарда евра или погрешно решение што ќе заврши со узурпација и пренамена на земјиштето во градежно. Ова се двете дијаметрално спротивни убедувања кои можеа да се слушнат на денешната ...

Реформа или можност за узурпација: Што ќе значи продажбата на државното земјоделско земјиште

Lider - 22.07.2021

Многу врева се крена во јавноста по однос на продажбата на државното земјоделско земјиште Реформа која во наредните три години ќе донесе минимум една милијарда евра или погрешно решение што ќе заврши со узурпација и пренамена на земјиштето во ...

Јавна расправа: Продажбата на државното земјоделско земјиште реформа или можност за узурпација

Опсервер - 22.07.2021

– Реформа која во наредните три години ќе донесе минимум една милијарда евра или погрешно решение што ќе заврши со узурпација и пренамена на земјиштето во градежно. Ова се двете дијаметрално спротивни убедувања кои можеа да се слушнат на денешната ...

Министерот Хоџа на јавна расправа за Нацрт – закон за продажба на земјоделско земјиште во државна соспственост

Бизнис Вести - 22.07.2021

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа, денеска ќе учествува на јавна расправа посветена на Нацрт – законот за продажба на земјоделско земјиште во државна соспственост“.

Министерот Хоџа на јавна расправа за законот за продажба на државно земјоделско земјиште

Вечер Прес - 22.07.2021

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа, денеска ќе учествува на јавна расправа посветена на Нацрт – законот за продажба на земјоделско земјиште во државна соспственост“.