TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна реконструкцијата на вториот дел од улицата „Лазар Личеноски“

Вечер Прес - 04.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Лазар Личеноски, на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата на оваа значајна сообраќајница.

ВИДЕО: Од денеска се реконструира и втората делница од улицата „Лазар Личеноски“

А1 On - 04.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Лазар Личеноски, на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата на оваа значајна сообраќајница.

(ВИДЕО) Од денеска се реконструира и втората делница од улицата Лазар Личеноски

Скопје1 - 04.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Лазар Личеноски, на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата на оваа значајна сообраќајница.

Почна реконструкцијата на втората делница од улицата „Лазар Личеновски“

24Инфо - 04.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Лазар Личеноски, на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата на оваа значајна сообраќајница.

Од денеска се реконструира и втората делница од улицата „Лазар Личеноски“

Опсервер - 04.09.2020

Скопјњ, 4 септември 2020 () – Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата „Лазар Личеноски“, на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот „Никола Карев“, што претставува втора фаза од обновата на оваа значајна сообраќајница.

Втора фаза од реконструкцијата на улицата Лазар Личеноски

Макфакс - 04.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Лазар Личеноски, на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата на оваа значајна сообраќајница.

Втора фаза од реконструкцијата на улицата Лазар Личеноски

Вечер - 04.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Лазар Личеноски, на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата на оваа значајна сообраќајница.

Втора фаза од реконструкцијата на улицата Лазар Личеноски

MTM - 04.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Лазар Личеноски, на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата на оваа значајна сообраќајница.

Шилегов: Од денеска се реконструира и втората делница од улицата „Лазар Личеноски“

Press24 - 04.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата „Лазар Личеноски“, на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот „Никола Карев“, што претставува втора фаза од обновата на оваа значајна сообраќајница.

Реконструкција на улицата Лазар Личеноски од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев

Скопје инфо - 04.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Лазар Личеноски, на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата на оваа значајна сообраќајница.