TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонски и ирански филмови во Кинотека

Н.Македонија - 17.02.2020

Фестивал на современи македонски и на ирански филмови почнува денеска во Кинотеката на Македонија со проекција во 18 часот на „Медена земја“, во режија на Тамара Kотевска и Љубомир Стефанов.

Бесплатен влез за неделата на македонски и ирански филмови во кинотеката

Сакам да кажам - 17.02.2020

Од денеска до недела, во Кинотека ќе се одржува Фестивал на современи ирански и македонски филмови, а влезот е бесплатен. Отворањето е во 18 часот со проекцијата на „Медена земја“, па од 20 часот следува иранскиот филм „Влакнеста приказна“ по ...

Фестивал на современи ирански и македонски филмови

CivilMedia - 17.02.2020

Во Кинотеката од денеска до 23 февруари ќе се одржува Фестивал на современи ирански и македонски филмови. Ќе почне вечер со проекции на „Медена земја“ на Љубо Стефанов и Тамара Котевска од 18 часот и иранскиот „Влакнеста приказна“ по сценарио и ...

Фестивал на современи ирански и македонски филмови

А1 On - 17.02.2020

Во Кинотеката од денеска до 23 февруари ќе се одржува Фестивал на современи ирански и македонски филмови. Ќе почне вечер со проекции на „Медена земја“ на Љубо Стефанов и Тамара Котевска од 18 часот и иранскиот „Влакнеста приказна“ по сценарио и ...

Современи ирански и македонски филмови во Кинотека, влезот е бесплатен

+инфо - 17.02.2020

Во Кинотеката од денеска до 23 февруари ќе се одржува Фестивал на современи ирански и македонски филмови. Ќе почне вечер со проекции на „Медена земја“ на Љубо Стефанов и Тамара Котевска од 18 часот и иранскиот „Влакнеста приказна“ по сценарио и ...

Фестивал на современи ирански и македонски филмови

MakPress - 17.02.2020

Во Кинотеката од денеска до 23 февруари ќе се одржува Фестивал на современи ирански и македонски филмови. Ќе почне вечер со проекции на „Медена земја“ на Љубо Стефанов и Тамара Котевска од 18 часот и иранскиот „Влакнеста приказна“ по сценарио и ...

Фестивал на современи ирански и македонски филмови

Frontline - 17.02.2020

Ќе почне вечер со проекции на „Медена земја“ на Љубо Стефанов и Тамара Котевска од 18 часот и иранскиот „Влакнеста приказна“ по сценарио и режија на Амир Хомајон Ганизадех од 20 часот Во Кинотеката од денеска до 23 февруари ќе се одржува Фестивал на ...