TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неизвесен победникот на изборите во Тајланд

24Инфо - 24.03.2019

– Владејачката конзервативна партија Сила на народната држава (ППП) и опозициската популистичка Партија на Тајланѓаните (ПТП) водат неизвесна битка за победа на денешните први парламентарни избори во Тајланд по државниот удар во 2014 година.

Први парламентарни избори на Тајланд по превратот во 2014 година

+инфо - 24.03.2019

На Тајланд денеска се одржуваат првите општи избори по државниот удар во 2014 година се. Околу 50 милиони гласачи ќе изберат 500 членови на Претставничкиот дом. Тајланд е под директно воено владеење од државниот удар во 2014 година, кога тогашниот ...

Прво парламентарно гласање во Тајланд по државниот удар

Локално - 24.03.2019

Почнаа парламентарните избори во Тајланд, првото такво гласање од државниот удар во 2014 година, објави АФП. Очекувањата се висок одѕив по жалбата на тајландскиот крал во последен момент да “поддржи добри лидери за да се избегне хаос во земјата”.

Неизвесен победникот на изборите во Тајланд

А1 On - 24.03.2019

Владејачката конзервативна партија Сила на народната држава (ППП) и опозициската популистичка Партија на Тајланѓаните (ПТП) водат неизвесна битка за победа на денешните први парламентарни избори во Тајланд по државниот удар во 2014 година.

Први парламентарни избори на Тајланд по превратот во 2014 година

Опсервер - 24.03.2019

На Тајланд денеска се одржуваат првите општи избори по државниот удар во 2014 година се. Околу 50 милиони гласачи ќе изберат 500 членови на Претставничкиот дом. Тајланд е под директно воено владеење од државниот удар во 2014 година, кога тогашниот ...

Неизвесен победникот на изборите во Тајланд

+инфо - 24.03.2019

Владејачката конзервативна партија Сила на народната држава (ППП) и опозициската популистичка Партија на Тајланѓаните (ПТП) водат неизвесна битка за победа на денешните први парламентарни избори во Тајланд по државниот удар во 2014 година.

Први парламентарни избори на Тајланд по превратот во 2014 година

24Инфо - 24.03.2019

На Тајланд денеска се одржуваат првите општи избори по државниот удар во 2014 година се. Околу 50 милиони гласачи ќе изберат 500 членови на Претставничкиот дом. Тајланд е под директно воено владеење од државниот удар во 2014 година, кога тогашниот ...

Неизвесен победникот на изборите во Тајланд

Сител - 24.03.2019

Владејачката конзервативна партија Сила на народната држава (ППП) и опозициската популистичка Партија на Тајланѓаните (ПТП) водат неизвесна битка за победа на денешните први парламентарни избори во Тајланд по државниот удар во 2014 година.

Први парламентарни избори на Тајланд по превратот во 2014 година

1tv - 24.03.2019

На Тајланд денеска се одржуваат првите општи избори по државниот удар во 2014 година се. Околу 50 милиони гласачи ќе изберат 500 членови на Претставничкиот дом. Тајланд е под директно воено владеење од државниот удар во 2014 година, кога тогашниот ...

Неизвесен победникот на изборите во Тајланд

MakPress - 25.03.2019

Владејачката конзервативна партија Сила на народната држава (ППП) и опозициската популистичка Партија на Тајланѓаните (ПТП) водат неизвесна битка за победа на денешните први парламентарни избори во Тајланд по државниот удар во 2014 година.

Први парламентарни избори во Тајланд по државниот удар во 2014 година

Р.С.Европа - 24.03.2019

По државниот удар во 2014 година, денеска во Тајланд се одржуваат првите општи избори на кои околу 50 милиони гласачи треба да изберат 500 членови на Претставничкиот дом. Тајланд е под директно воено владеење од државниот удар во 2014 година, кога ...

Неизвесен победникот на изборите во Тајланд

Опсервер - 25.03.2019

Владејачката конзервативна партија Сила на народната држава (ППП) и опозициската популистичка Партија на Тајланѓаните (ПТП) водат неизвесна битка за победа на денешните први парламентарни избори во Тајланд по државниот удар во 2014 година.

Први парламентарни избори на Тајланд по превратот во 2014 година

MakPress - 24.03.2019

На Тајланд денеска се одржуваат првите општи избори по државниот удар во 2014 година се. Околу 50 милиони гласачи ќе изберат 500 членови на Претставничкиот дом. Тајланд е под директно воено владеење од државниот удар во 2014 година, кога тогашниот ...

Први парламентарни избори на Тајланд по превратот во 2014 година

А1 On - 24.03.2019

На Тајланд денеска се одржуваат првите општи избори по државниот удар во 2014 година се. Околу 50 милиони гласачи ќе изберат 500 членови на Претставничкиот дом. Тајланд е под директно воено владеење од државниот удар во 2014 година, кога тогашниот ...

Први парламентарни избори на Тајланд по превратот во 2014 година

Либертас - 24.03.2019

На Тајланд денеска се одржуваат првите општи избори по државниот удар во 2014 година се. Околу 50 милиони гласачи ќе изберат 500 членови на Претставничкиот дом. Тајланд е под директно воено владеење од државниот удар во 2014 година, кога тогашниот ...