TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Општините кои ги водат наши градоначалници обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива Паланка тепа ...

24Инфо - 31.01.2023

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ Општините кои ги водат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива Паланка тепа полицајци и не одговара.

СДСМ: Шпицниот Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ги задолжуваат општините

24Инфо - 31.01.2023

За една година шпицниот Христијан Мицкоски и градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ создадоа хаос во општините, граѓаните не видоа ни решение, ни проект за подобрување на квалитетот на животот, но затоа добиваат долгови кои ќе ги враќаат со години.

Богоев: Локалните власти од ВМРО-ДПМНЕ ги поскапуваат услугите и со обврзници дополнително ги задолжуваат општините

Press24 - 30.01.2023

Потпретседателот на СДСМ Стефан Богоев во интервју на ТВ Стар од Штип оцени дека за повеќе од една година откако ВМРО-ДПМНЕ раководи со општините, никој не видел ниту едно решение или идеја за подобрување на квалитетот на животот за граѓаните.

Богоев: Локалните власти од ВМРО-ДПМНЕ ги поскапуваат услугите и со обврзници дополнително ги задолжуваат општините

Бриф - 30.01.2023

Потпретседателот на СДСМ Стефан Богоев во интервју на ТВ Стар од Штип оцени дека за повеќе од една година откако ВМРО-ДПМНЕ раководи со општините, никој не видел ниту едно решение или идеја за подобрување на квалитетот на животот за граѓаните.

Богоев: Локалните власти од ВМРО-ДПМНЕ ги поскапуваат услугите и со обврзници дополнително ги задолжуваат општините

Centar - 30.01.2023

Потпретседателот на СДСМ Стефан Богоев во интервју на ТВ Стар од Штип оцени дека за повеќе од една година откако ВМРО-ДПМНЕ раководи со општините, никој не видел ниту едно решение или идеја за подобрување на квалитетот на животот за граѓаните.

СДСМ: Шпицниот Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ги задолжуваат општините

Press24 - 31.01.2023

„За една година шпицниот Христијан Мицкоски и градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ создадоа хаос во општините, граѓаните не видоа ни решение, ни проект за подобрување на квалитетот на животот, но затоа добиваат долгови кои ќе ги враќаат со години.

СДСМ: Шпицниот Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ги задолжуваат општините

Канал5 - 31.01.2023

За една година шпицниот Христијан Мицкоски и градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ создадоа хаос во општините, граѓаните не видоа ни решение, ни проект за подобрување на квалитетот на животот. За една година шпицниот Христијан Мицкоски и градоначалниците ...

СДСМ: Во Град Скопје се скараа за тендер вреден 136 милиони евра, за бизнис влијанија и провизии

Локално - 31.01.2023

За една година шпицниот Христијан Мицкоски и градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ создадоа хаос во општините, граѓаните не видоа ни решение, ни проект за подобрување на квалитетот на животот, но затоа добиваат долгови кои ќе ги враќаат со години, соопшти ...

Во Град Скопје се скараа за тендер од 136 милиони евра, велат од СДСМ

Фокус - 31.01.2023

За една година шпицниот Христијан Мицкоски и градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ создадоа хаос во општините, граѓаните не видоа ни решение, ни проект за подобрување на квалитетот на животот, но затоа добиваат долгови кои ќе ги враќаат со години, соопшти ...

СДСМ: Шпицниот Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ги задолжуваат општините

Centar - 31.01.2023

Соопштение на СДСМ: За една година шпицниот Христијан Мицкоски и градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ создадоа хаос во општините, граѓаните не видоа ни решение, ни проект за подобрување на квалитетот на животот, но затоа добиваат долгови кои ќе ги враќаат ...

Во Град Скопје се скараа за тендер од 136 милиони евра

Либертас - 31.01.2023

За една година шпицниот Христијан Мицкоски и градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ создадоа хаос во општините, граѓаните не видоа ни решение, ни проект за подобрување на квалитетот на животот, но затоа добиваат долгови кои ќе ги враќаат со години, соопшти ...

Општините кои ги водат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива Паланка тепа ...

Нетпрес - 31.01.2023

Реакција до СДСМ од ВМРО-ДПМНЕ: Општините кои ги водат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива Паланка тепа полицајци и не одговара. Градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ работат, а тие од СДС како тој во Берово ...

ВМРО-ДПМНЕ: Општините кои ги водат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ обезбедуваат пари за проекти

Канал5 - 31.01.2023

Општините кои ги водат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива Паланка тепа полицајци и не одговара. Градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ работат, а тие од СДС како тој во Берово можат да се пофалат дека Стефан ...

ВМРО-ДПМНЕ: Општините кои ги водат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива ...

Press24 - 31.01.2023

„Општините кои ги водат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива Паланка тепа полицајци и не одговара. Градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ работат, а тие од СДС како тој во Берово можат да се пофалат дека Стефан ...

Општините кои ги водат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива Паланка тепа ...

Опсервер - 31.01.2023

Општините кои ги водат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива Паланка тепа полицајци и не одговара. Градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ работат, а тие од СДС како тој во Берово можат да се пофалат дека Стефан ...

ВМРО-ДПМНЕ: Нашите градоначалници обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива Паланка тепа полицајци

MakPress - 31.01.2023

Општините кои ги водат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ обезбедуваат пари за проекти, а тој од СДС од Крива Паланка тепа полицајци и не одговара. Градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ работат, а тие од СДС како тој во Берово можат да се пофалат дека Стефан ...