TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Депонентите на Еуростандард банка разочарани – Уставниот суд не донесе одлука во нивна полза

Независен - 25.02.2021

„Одлуката на Уставниот суд е за жал негативна и е последниот клин на сандакот во кој се сместија оштетените физички и правни лица од Еуростандард банка“ – вака од Здружението на оштетени штедачи ја соопштија за нив неповолната одлука на Уставниот ...

Соопштение на штедачите во Еуростандард банка: Дел од оштетените велат дека јажето околу врат е единствен излез од овој ...

Слободен Печат - 24.02.2021

Одлуката на Уставниот Суд за жал e негативна и претставува последен клин на сандакот во кој сме сместени, се вели во најновото соопштение на оштетените штедачи на Еуростандард Банка, како нивна реакција по седницата на Уставниот суд на која се ...

Оштетени штедачи: Криминалот врз штедачите продолжува!

Локално - 24.02.2021

Вечерва, здружението „Оштетени штедачи“ се огласи по повод одлуката на Уставниот суд, која, како што велат жалат што е нагативна. Оттаму велат, дека нивната борба продолжува со оглед на тоа што себеси се гледаат како жртви во овој криминален процес.

Оштетени штедачи од Еуростандард банка: Одлуката на Уставниот Суд е само една загубена битка

Канал5 - 24.02.2021

На 24.02.2021 Уставниот Суд заседаваше и одлучуваше по претходно поднесената иницијатива за оценка за уставноста и законитоста на член 163 став 3 од Законот за банки, се наведува во соопштението на оштетените штедачи на Еуростандард банка.