TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јапонија со ограда го прекри погледот на планината Фуџи

Нетпрес - 22.05.2024

Јапонскиот град Фуџикавагучико постави голема мрежна бариера на популарното место за поглед на планината Фуџи во вторникот во обид да го одврати зголемениот број туристи од фотографирање. Најпознатата глетка во Јапонија може да се види со километри ...

Јапонски град постави “блокада“ за туристи. Не сака да ја фотографираат планината “Непристојни се”

Телма - 21.05.2024

Јапонскиот град Фуџикавагучико денеска постави голема мрежеста бариера на популарното место каде што туристите доаѓаат за да ја гледаат планината Фуџи, во обид да го одврати се поголемиот број туристи од фотографирање.

Јапонски град постави „блокада“ за туристи

Во Центар - 21.05.2024

Јапонскиот град Фуџикавагучико денеска постави голема мрежеста бариера на популарното место каде што туристите доаѓаат за да ја гледаат планината Фуџи. Потегот е обид да се одврати сѐ поголемиот број туристи во градот.

Јапонски град постави „блокада“ за туристи

Канал5 - 21.05.2024

Јапонскиот град Фуџикавагучико денеска постави голема мрежеста бариера на популарното место каде што туристите доаѓаат за да ја гледаат планината Фуџи. Потегот е обид да се одврати сѐ поголемиот број туристи во градот.

Јапонски град постави „блокада“ за туристи

Пулс24 - 21.05.2024

Јапонскиот град Фуџикавагучико денеска постави голема мрежеста бариера на популарното место каде што туристите доаѓаат за да ја гледаат планината Фуџи. Потегот е обид да се одврати сѐ поголемиот број туристи во градот.Можеби една од најпознатите ...

Нема веќе „селфи“ со Фуџи! Јапонците го „блокираa“ култниот поглед – преку глава им е од туристи

Вечер Прес - 21.05.2024

Јапонскиот град Фуџикавагучико денеска постави голема мрежеста бариера на популарното место каде што туристите доаѓаат за да ја гледаат планината Фуџи. Потегот е обид да се одврати сѐ поголемиот број туристи во градот.

Јапонски град постави „блокада“ за туристи

MakPress - 22.05.2024

Јапонскиот град Фуџикавагучико денеска постави голема мрежеста бариера на популарното место каде што туристите доаѓаат за да ја гледаат планината Фуџи. Потегот е обид да се одврати сѐ поголемиот број туристи во градот.

Јапонија со ограда го прекри погледот на планината Фуџи

365 - 22.05.2024

Јапонскиот град Фуџикавагучико постави голема мрежна бариера на популарното место за поглед на планината Фуџи во вторникот во обид да го одврати зголемениот број туристи од фотографирање. Најпознатата глетка во Јапонија може да се види со километри ...

Јапонија со ограда го прекри погледот на планината Фуџи

Пулс24 - 23.05.2024

Јапонскиот град Фуџикавагучико постави голема мрежна бариера на популарното место за поглед на планината Фуџи во вторникот во обид да го одврати зголемениот број туристи од фотографирање. Најпознатата глетка во Јапонија може да се види со километри ...