TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со бои и летоци нападнати грчка телевизија и канцеларијата на министерката за образование во Атина

24Инфо - 23.02.2021

Во знак на поддршка и солидарност за осудениот терорист од организација „17 ноември”, Димитрис Куфодинас , кој веќе 47 дена штрајкува со глад, непознати лица синоќа, со бои и летоци ја нападнаа грчката телевизија „Αction24″ и испишаа слогани пред ...

ШАРЕНО И ВО АТИНА: Со бои нападнати една ТВ и канцеларијата на министерката за образование

Денешен - 23.02.2021

Во знак на поддршка и солидарност за осудениот терорист од организација „17 ноември“, Димитрис Куфодинас , кој веќе 47 дена штрајкува со глад, непознати лица синоќа, со бои и летоци ја нападнаа грчката телевизија „Αction24“ и испишаа слогани пред ...

Со бои и летоци нападнати грчка телевизија и канцеларијата на министерката за образование во Атина

Опсервер - 23.02.2021

Во знак на поддршка и солидарност за осудениот терорист од организација „17 ноември“, Димитрис Куфодинас , кој веќе 47 дена штрајкува со глад, непознати лица синоќа, со бои и летоци ја нападнаа грчката телевизија „Αction24“ и испишаа слогани пред ...

Во Атина нападнати телевизија и канцеларијата на министерката за образование

ТВ21 - 23.02.2021

Во знак на поддршка и солидарност за осудениот терорист од организација „17 ноември“, Димитрис Куфодинас , кој веќе 47 дена штрајкува со глад, непознати лица синоќа, со бои и летоци ја нападнаа грчката телевизија „Αction24“ и испишаа слогани пред ...

Со бои и летоци нападнати грчка телевизија и канцеларијата на министерката за образование во Атина

Либертас - 23.02.2021

Во знак на поддршка и солидарност за осудениот терорист од организација „17 ноември“, Димитрис Куфодинас , кој веќе 47 дена штрајкува со глад, непознати лица синоќа, со бои и летоци ја нападнаа грчката телевизија „Αction24“ и испишаа слогани пред ...

Со бои и летоци нападнати грчка телевизија и канцеларијата на министерката за образование во Атина

MakPress - 23.02.2021

Во знак на поддршка и солидарност за осудениот терорист од организација „17 ноември“, Димитрис Куфодинас , кој веќе 47 дена штрајкува со глад, непознати лица синоќа, со бои и летоци ја нападнаа грчката телевизија „Αction24“ и испишаа слогани пред ...