TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пратеничка ги повика Русинките да не спијат со странци

Кајгана - 13.06.2018

Москва, 13 јуни 2018 (МИА) – Русинките не треба да спијат со странците кои ќе пристигнат за Светското првенство, бидејќи ќе останат самохрани мајки, смета руската пратеничка Тамара Плетњова.

Руска пратеничка ги повика Русинките да не спијат со странци

Либертас - 13.06.2018

Русинките не треба да спијат со странците кои ќе пристигнат за Светското првенство, бидејќи ќе останат самохрани мајки, смета руската пратеничка Тамара Плетњова. Според 70-годишната пратеничка, доаѓањето на стотици илјади мажи во Русија значи дека ...

Русија: Забрането секс со странци за време на Светското првенство?!

Бриф - 13.06.2018

Русинките не треба да спијат со странците кои ќе пристигнат за Светското првенство, бидејќи ќе останат самохрани мајки, смета руската пратеничка Тамара Плетњова. Според 70-годишната пратеничка, доаѓањето на стотици илјади мажи во Русија значи дека ...