TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung: Смартфон со 7-инчен дисплеј на превиткување

Телефони.мк - 13.01.2018

Samsung веќе одамна го промовира концептот на смартфон со превиткување, па конечно реши да го претстави пред јавноста. На CES 2018 Samsung презентирала два оригинални прототипа, од кои еден се превиткува кон внатре, а другиот кон надвор.

Samsung претстави речиси завршен смартофон на виткање со 7.3 инчен дисплеј на CES!

GSM.mk - 13.01.2018

Веќе подолго слушаме за смартфонот на виткање на Samsung, а компанијата кончено реши да претстави речиси завршен прототип од ваквиот телефон на CES.. Компанијата го донела уредот и го претставила на заинтересираните партнери, за време на CES 2018.

LG нема да претерува со нови смартфони

Телефони.мк - 12.01.2018

LG Mobile на презентацијата на CES 2018 во Лас Вегас откри дека нема да лансира смартфони на редовна основа, туку дека ќе промовира нови уреди по потреба и според условите на пазарот. „Ќе презентираме нови смартфони кога тоа ќе биде потребни, но ...

Lenovo на "CES" во Лас Вегас ги претстави своите нови адути за иднината...

Точка - 12.01.2018

Компанијата Lenovo на саемот "CES" во Лас Вегас ја претстави својата визија за технолошки иновации за 2018-та година. Чекор нанапред кон виртуелната реалност е направен со помош на Lenovo Mirage Solo и Daydream хедсетот кој што ја носи можноста за ...

Lenovo на CES ги претстави своите нови адути за иднината

USB - 13.01.2018

Компанијата Lenovo на саемот CES во Лас Вегас ја претстави својата визија за технолошки иновации за 2018. година. Чекор нанапред кон виртуелната реалност е направен со помош на Lenovo Mirage Solo и Daydream хедсетот кој што ја носи можноста за ...