TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колку плата земаат наставниците во државите низ светот? - Кенија изненадува

Црнобело - 14.09.2018

Професорите во Финска имаат автономија и треба сами да смислат наставен план, а во Словачка треба да ги научат децата да ја сакаат природата, па така минуваат по една седмица надвор од градот и учат работи за околината.

Мамо, другарите си купуваат хамбургери, и јас сакам!

Скопје24 - 13.09.2018

Колку пари треба да носат децата со себе на училиште или дали воопшто треба да имаат со себе ако им е организирана исхраната? Дали мали дечиња знаат да си го организираат буџетот или парите дадени од родителите ги трошат за купување нездрава храна ...

Колку плата земаат наставниците во државите низ светот? – Македонија на дното

Студенти - 14.09.2018

Професорите во Финска имаат автономија и треба сами да смислат наставен план, а во Словачка треба да ги научат децата да ја сакаат природата, па така минуваат по една седмица надвор од градот и учат работи за околината.

Колку плата земаат наставниците низ светот?

Радар - 14.09.2018

Професорите во Финска имаат автономија и треба сами да смислат наставен план, а во Словачка треба да ги научат децата да ја сакаат природата, па така минуваат по една седмица надвор од градот и учат работи за околината.