TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да го заклучите и лоцирате телефонот ако ви го украдат

Телефони.мк - 23.03.2019

Мобилните телефони се веќе премногу лична работа и не е проблем тоа што ќе не оштетат финансиски кога ќе ни го украдат телефонот, туку тоа што го има во него. Доколку се случи вакво нешто, пријавете го телефонот во најблиската полиција и да го ...

Еве што прво да направите ако ви го украдат мобилниот телефон

Магазин - 23.03.2019

Често пати се случува да биде украден нечиј мобилен телефон, но и да го изгубиме, но за среќа постојат неколку работи кои може да ви ја олеснат работата околу пронаоѓањето. Нормално прв чекор кој треба да го направите е да пријавите во најблиската ...

Ако ви го украдат мобилниот телефон направете го ова веднаш

Скопје24 - 23.03.2019

Доколку ви се случи да ви го украдат, или пак го изгубите вашиот мобилен телефон, треба да имате на ум неколку работи. Најпрво треба случајот да го пријавите во полиција за да се лоцира украдениот уред.

Зависноста од мобилните телефони станува секојдневие

MakPress - 22.03.2019

Мобилните телефони стануваат неопходен дел од нашето секојдневно живеење. Присутни се кај целата популација без разлика на возраста – ги користат деца, возрасни, стари… Без мобилниот телефон не можеме да поминеме ниту една минута.

Eве што треба да направите доколку ви го украдат телефонот

Студенти - 24.03.2019

Нормално прв чекор кој треба да го направите е да пријавите во најблиската полициска станица за мобилниот уред да може да се лоцира. Освен тоа можете и самите да си го заклучите телефонот за крадецот да не може да го користи.