TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вон победичка на спустот во Оре, но Кристалниот глобус во рацете на Гоџа

24 Вести - 14.03.2018

Американката Линзи Вон остана без малиот кристален глобус и покрај триумфот на спуст- трката во Шведски Оре. За победа во вкупниот пласман, на Вон и беше потребна победа во Оре, но со услов Италијанката Софија Гоџа да не биде подобро пласирана од ...

Вон со 82. победа во СК, Гоџа го освои малиот глобус во спуст

А1 On - 14.03.2018

Американката Линдзи Вон ја забележа 82-та победа во Светскиот куп, додека Италијанката Софија Гоџа е победничка во дисциплината спуст за оваа сезона. Вон попладнево беше најбрза на спустот во Оре, Шведска, кој се возеше на покуса патека од ...

„Реми“ во спустот во Оре, спусташкиот глобус за Фојц! (видео)

TopSport - 14.03.2018

Австриските колеги Винсент Крихмаер и Матијас Маер ја поделија победата во спустот на финалето од Светскиот куп во шведскиот ски-центар Оре, но човек кој најмногу славеше беше Швајцарецот Беат Фојц, кој го крена својот прв кристален глобус.

Гоџа и го „украде“ Кристалниот глобус на Вон

Sport 1 - 14.03.2018

Американката Линдзи Вон победи на трката во спуст во Оре, Шведска. Но, на крајот не успеа да го освои малиот Кристален глобус. Покрај победата на Вон, беше потребно и Италијанката Софија Гоџа да заврши на третата или било која позиција подолу, но ...

Вон победи во Оре, малиот глобус за Гоџа

TopSport - 14.03.2018

Линдзи Вон победи на денешната спуст трка што се одржа во Оре, Шведска, но на крајот не успеа да го освои малиот кристален глобус во оваа дисциплина. За да победи во вкупниот пласман на Американката и беше потребна победа во Оре, но и Италијанката ...

Вон со 82. победа во СК, Гоџа го освои малиот глобус во спуст

+инфо - 14.03.2018

Вон попладнево беше најбрза на спустот во Оре, Шведска, кој се возеше на покуса патека од нормалното поради неповолни временски услови. Американката Линдзи Вон ја забележа 82-та победа во Светскиот куп, додека Италијанката Софија Гоџа е победничка ...

„Реми“ во спустот во Оре, спусташкиот глобус за Фојц! (видео)

Макфакс - 14.03.2018

Австриските колеги Винсент Крихмаер и Матијас Маер ја поделија победата во спустот на финалето од Светскиот куп во шведскиот ски-центар Оре, но човек кој најмногу славеше беше Швајцарецот Беат Фојц, кој го крена својот прв кристален глобус.

Вон победи во Оре, малиот глобус за Гоџа

Макфакс - 14.03.2018

Линдзи Вон победи на денешната спуст трка што се одржа во Оре, Шведска, но на крајот не успеа да го освои малиот кристален глобус во оваа дисциплина. За да победи во вкупниот пласман на Американката и беше потребна победа во Оре, но и Италијанката ...

„Реми“ во спустот во Оре, спусташкиот глобус за Фојц!

Sky - 14.03.2018

Австриските колеги Винсент Крихмаер и Матијас Маер ја поделија победата во спустот на финалето од Светскиот куп во шведскиот ски-центар Оре, но човек кој најмногу славеше беше Швајцарецот Беат Фојц, кој го крена својот прв кристален глобус.

Вон победи во Оре, малиот глобус за Гоџа

Sky - 14.03.2018

Линдзи Вон победи на денешната спуст-трка што се одржа во Оре, Шведска, но на крајот не успеа да го освои малиот кристален глобус во оваа дисциплина. За да победи во вкупниот пласман, на Американката ѝ беше потребна победа во Оре, но и Италијанката ...