TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли: На патот кон ЕУ остваруваме европски вредности ...

Сител - 10.06.2021

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама. На маргините на Самитот двајцата шефови на влади го потпишаа ...

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли: На патот кон ЕУ остваруваме европски вредности ...

Локално - 10.06.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама.

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични контроли

Нова ТВ - 10.06.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама.

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли: На патот кон ЕУ остваруваме европски вредности ...

24Инфо - 10.06.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама.

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли

Независен - 10.06.2021

Премиерот Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама. На маргините на Самитот двајцата шефови на влади го потпишаа Договорот за воспоставување заеднички гранични ...

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли

Фактор - 10.06.2021

Премиерот Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама. На маргините на Самитот двајцата шефови на влади го потпишаа Договорот за воспоставување заеднички гранични ...

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли

Канал5 - 10.06.2021

Претседателот на Владата на Македонија, Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама. На маргините на Самитот двајцата шефови на влади го потпишаа Договорот за ...

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли: На патот кон ЕУ остваруваме европски вредности ...

Frontline - 10.06.2021

На маргините на Самитот двајцата шефови на влади го потпишаа Договорот за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу Република Албанија и Република Северна Македонија.

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли

Р.С.Европа - 10.06.2021

Премиерот Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама. На маргините на Самитот, како што информираат од прес службата на македонската влада, двајцата го потпишале ...

Потпишан договор за заеднички гранични контроли со Албанија

360 степени - 10.06.2021

Премиерите Зоран Заев и Еди Рама потпишаа Договор на маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана чиј домаќин беше премиерот на Албанија По примерот со Србија, нашата земја ќе има заеднички гранични и царински контроли и на граничните ...

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли

Lider - 10.06.2021

Премиерот Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама. На маргините на Самитот двајцата шефови на влади го потпишаа Договорот за воспоставување заеднички гранични ...

Заев: Ѝ држиме европски лекции на цела Европска унија

Република - 10.06.2021

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама. На маргините на Самитот двајцата шефови на влади го потпишаа ...

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли

iPortal - 10.06.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама.

Потпишан Договор за заеднички гранични и царински контроли меѓу С Македонија и Албанија

Zoom - 10.06.2021

На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Северна Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу двете ...

Албанија и Македонија потпишаа Договор за заеднички гранични и царински контроли

ТВ21 - 10.06.2021

Премиерот на Македонија Зоран Заев и на Албанија Еди Рама, денеска потпишаа Договор за заеднички царински и гранични контроли. Договорот беше потпишан на маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана.

Потпишан Договор за заеднички гранични и царински контроли меѓу С Македонија и Албанија

Либертас - 10.06.2021

На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Северна Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу двете ...

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли

Press24 - 10.06.2021

Претседателот на Владата Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама. На маргините на Самитот двајцата шефови на влади го потпишаа Договорот за воспоставување ...

Потпишан Договор за заеднички гранични и царински контроли меѓу С. Македонија и Албанија

Кајгана - 10.06.2021

Тирана, 10 јуни 2021 (МИА) – На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Северна Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на ...

Потпишан Договорот за заеднички гранични и царински контроли меѓу Северна Македонија и Албанија

CivilMedia - 10.06.2021

На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Северна Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу двете ...

Македонија и Албанија потпишаа Договор за заеднички гранични и царински контроли

еМагазин - 10.06.2021

На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Северна Македонија и на Албанија, и денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу двете земји.

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли

Н.Македонија - 10.06.2021

Претседателот на Владата Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама. На маргините на Самитот двајцата шефови на влади го потпишаа Договорот за воспоставување ...

Потпишан Договор за заеднички гранични и царински контроли меѓу С. Македонија и Албанија

Слободен Печат - 10.06.2021

На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Северна Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу двете ...

Македонија и Албанија потпишаа Договор за заеднички гранични и царински контроли

Вечер Прес - 10.06.2021

Според премиерот Зоран Заев, Договорот е уште еден чекор во градењето на одличните односи помеѓу Македонија и Албанија Премиерите на Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и ...

Заев и Рама потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли

Точка - 10.06.2021

Претседателот на Владата Зоран Заев денеска во Тирана учествуваше на Самитот на земјите од Западен Балкан чиј домаќин беше премиерот на Албанија, Еди Рама. На маргините на Самитот двајцата шефови на влади го потпишаа Договорот за воспоставување ...

САМИТ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН ВО ТИРАНА: Потпишан договор меѓу Заев и Рама за една контрола на границите

Денешен - 10.06.2021

На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу двете земји.

Потпишан Договор за заеднички гранични и царински контроли меѓу С Македонија и Албанија

Опсервер - 10.06.2021

На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Северна Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу двете ...

Потпишан договор за воспоставување на заеднички гранични и царински контроли меѓу Македонија и Албанија

МКД - 10.06.2021

На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу двете земји.

(ВИДЕО) Потпишан Договор за заеднички гранични и царински контроли меѓу С Македонија и Албанија

Бриф - 10.06.2021

На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Северна Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу двете ...

Македонија и Албанија потпишаа договор за заеднички гранични и царински контроли

MakPress - 11.06.2021

На маргините на Самитот на земјите од Западен Балкан во Тирана, премиерите на Северна Македонија и на Албанија, Зоран Заев и Еди Рама денеска потпишаа Договор за воспоставување заеднички гранични и царински контроли на граничните премини меѓу двете ...