TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хотелот чинел 700 милиони евра, а во него никој досега не престојувал

Скопје1 - 20.02.2024

Хотелот е изграден во 1980-тите, во неговата изградба биле вложени 700 милиони евра, никогаш не примил гости, а поради тоа го добил и не толку посакуваниот прекар „хотел на пропаст“. Тоа е хотелот „Рјугјонг“ во Пјонгјанг, Северна Кореја, а неговата ...

[ВИДЕО] „Хотелот на пропаста“ чинел неверојатни 700 милиони евра, а во него никогаш никој не престојувал

Точка - 18.02.2024

Хотелот бил изграден во 80-тите години, а во него биле вложени 700 милиони евра, додека пак исто така него никој не го посетил, а поради тоа стекнал и не толку посакуван епитет – „хотел на пропаста“.

Хотел „Пропадната инвестиција“: Чинеше 700 милиони евра, а никој уште не преспал таму

Кајгана - 18.02.2024

Хотелот изграден во 80-тите години на минатиот век, во кој се вложени 700 милиони евра, никогаш не примил гости, па поради тоа го добил и не толку посакуваниот прекар „Пропадната инвестиција“.

Руина на векот: Хотелот чинел 700 милиони евра, а во него никој досега не престојувал

Во Центар - 19.02.2024

Хотелот, изграден во 80-тите години на минатиот век, во кој се вложени 700 милиони евра, никогаш не примил гости, па поради тоа го добил и не толку посакуваниот прекар „hotel of doom“. Тоа е хотелот „Рјуѓонг“ во Пјонгјанг, Северна Кореја, а неговата ...

Руина на векот: Хотелот чинел 700 милиони евра, а во него никој досега не престојувал

Пулс24 - 19.02.2024

Хотелот, изграден во 80-тите години на минатиот век, во кој се вложени 700 милиони евра, никогаш не примил гости, па поради тоа го добил и не толку посакуваниот прекар „hotel of doom“. Тоа е хотелот „Рјуѓонг“ во Пјонгјанг, Северна Кореја, а неговата ...