TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Лаос запленети 33 милиони таблети метамфетамини

24Инфо - 24.09.2022

Полицијата во Лаос заплени 33 милиони таблети метамфетамин и 500 килограми кристал метамфетамин, изјави денеска официјален претставник на Агенцијата на ОН за борба против дрога и криминал. Тоа е трета најголема заплена на метамфетамин досега во Лаос.

Во Лаос запленети 33 милиони таблети метамфетамин

Вечер Прес - 24.09.2022

Властите во Лаос ја извршија третата најголема заплена на метамфетамини досега од 33 милилни таблети, кои се одземени заедно со 500 киломграми кристал-метамфетамини, соопшти денеска официцијално лице од агенцијата на ОН за борба против дрога и ...

Во Лаос запленети 33 милиони таблети метамфетамини

Канал5 - 24.09.2022

Полицијата во Лаос заплени 33 милиони таблети метамфетамин и 500 килограми кристал метамфетамин, изјави денеска официјален претставник на Агенцијата на ОН за борба против дрога и криминал. Тоа е трета најголема заплена на метамфетамин досега во Лаос.

Запленети 33 милиони таблети метамфетамини во Лаос

ТВ21 - 24.09.2022

Полицијата во Лаос заплени 33 милиони таблети метамфетамин и 500 килограми кристал метамфетамин, изјави денеска официјален претставник на Агенцијата на ОН за борба против дрога и криминал. Тоа е трета најголема заплена на метамфетамин досега во Лаос.

Запленети 33 милиони таблети метамфетамини во Лаос

4NEWS - 24.09.2022

Полицијата во Лаос заплени 33 милиони таблети метамфетамин и 500 килограми кристал метамфетамин, изјави денеска официјален претставник на Агенцијата на ОН за борба против дрога и криминал. Тоа е трета најголема заплена на метамфетамин досега во Лаос.

Во Лаос запленети 33 милиони таблети метамфетамин

Во Центар - 24.09.2022

Полицијата во Лаос заплени 33 милиони таблети метамфетамин и 500 килограми кристал метамфетамин, изјави денеска официјален претставник на Агенцијата на ОН за борба против дрога и криминал. Тоа е трета најголема заплена на метамфетамин досега во Лаос.

Во Лаос запленети 33 милиони таблети метамфетамини

Курир - 24.09.2022

Полицијата во Лаос заплени 33 милиони таблети метамфетамин и 500 килограми кристал метамфетамин, изјави денеска официјален претставник на Агенцијата на ОН за борба против дрога и криминал. Тоа е трета најголема заплена на метамфетамин досега во Лаос.

Во Лаос запленети 33 милиони таблети метамфетамини

Lider - 24.09.2022

Полицијата во Лаос заплени 33 милиони таблети метамфетамин и 500 килограми кристал метамфетамин, изјави денеска официјален претставник на Агенцијата на ОН за борба против дрога и криминал. Тоа е трета најголема заплена на метамфетамин досега во Лаос.

Во Лаос запленети 33 милиони таблети метамфетамини

MakPress - 25.09.2022

Полицијата во Лаос заплени 33 милиони таблети метамфетамин и 500 килограми кристал метамфетамин, изјави денеска официјален претставник на Агенцијата на ОН за борба против дрога и криминал. Тоа е трета најголема заплена на метамфетамин досега во Лаос.