TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почетокот на судењето за импичментот на Трамп во идната недела

Р.С.Европа - 15.01.2020

Судењето за отповикување на американскиот претседател Доналд Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне во вторник, 21 јануари, изјави шефот на републиканското мнозинство во Сенатот Мич Меконел.

Пелоси денеска ќе ги испрати предметите за импичмент на Трамп до Сенатот

Канал5 - 15.01.2020

Спикерката на американскиот Претставничкиот дом Ненси Пелоси денеска ќе ги предаде во Сенатот предметите за импичмент на претседателот Доналд Трамп. Претставничкиот дом ги изгласа двата предмета за отповикувањето на Трамп уште во декември, а тие ...

Мекконел: Судењето на Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари

Локално - 15.01.2020

Судењето за отповик на американскиот претседател Доналд Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари , соопшти шефот на републиканското сенатско мнозинство, Мич Мекконел. Прелиминарните фази, како што се полагање заклетва на сенаторите пред ...

Меконел: Судењето на Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари

Frontline - 15.01.2020

Прелиминарните фази, како што се полагање заклетва на сенаторите пред шефот на Врховниот суд задолжен за надгледување на расправата во Сенатот, може да бидат спроведени уште во текот на оваа недела, им кажа Меконел на ...

Претставничкиот дом на САД утре гласа за праќање на импичментот за Трамп во Сенатот

Канал5 - 14.01.2020

Претставничкиот дом на Конгресот на САД, во кој демократите имаат мнозинство, ќе гласаат за испраќање на отповикувањето на претседателот Доналд Трамп во Сенатот, а судењето на Трамп би можело да започне уште оваа недела.

Претставничкиот дом утре ќе гласа да се испратат во Сенатот обвиненијата за импичмент на Трамп

Глас на Америка - 14.01.2020

Американските граѓани ја заслужуваат вистината, и Уставот бара сослушување, соопшти спикерката Ненси Пелоси ВАШИНГТОН — Спикерката Ненси Пелоси најави дека утре Претставничкиот дом ќе гласа за официјално да се испратат во Сенатот обвиненијата за ...

Пелоси ќе ги испрати предметите за импичмент на Трамп до Сенатот

А1 On - 14.01.2020

Спикерката на Претставничкиот дом Ненси Пелоси начелно планира утре да ги предаде во Сенатот предметите за импичмент на претседателот Доналд Трамп, а демократите во Конгресот моментално спроведуваат консултации за стратегијата и роковите.

Пелоси утре планира да ги испрати предметите за импичментот на Трамп до Сенатот

Слободен Печат - 14.01.2020

Претставничкиот дом ги изгласа двата предмета за отповикувањето на Трамп уште во декември, што досега се уште не се предадени на Сенатот. Спикерката на Претставничкиот дом Ненси Пелоси начелно планира утре да ги предаде во Сенатот предметите за ...

Пелоси ќе ги испрати предметите за импичмент на Трамп до Сенатот

24Инфо - 14.01.2020

– Спикерката на Претставничкиот дом Ненси Пелоси начелно планира утре да ги предаде во Сенатот предметите за импичмент на претседателот Доналд Трамп, а демократите во Конгресот моментално спроведуваат консултации за стратегијата и роковите.

Пелоси ќе ги испрати предметите за импичмент на Трамп до Сенатот

Опсервер - 14.01.2020

Спикерката на Претставничкиот дом Ненси Пелоси начелно планира утре да ги предаде во Сенатот предметите за импичмент на претседателот Доналд Трамп, а демократите во Конгресот моментално спроведуваат консултации за стратегијата и роковите.

Пелоси ќе ги испрати предметите за импичмент на Трамп до Сенатот

Локално - 14.01.2020

Спикерката на Претставничкиот дом Ненси Пелоси начелно планира утре да ги предаде во Сенатот предметите за импичмент на претседателот Доналд Трамп, а демократите во Конгресот моментално спроведуваат консултации за стратегијата и роковите.

Пелоси ќе ги испрати предметите за импичмент на Трамп до Сенатот

MakPress - 14.01.2020

Спикерката на Претставничкиот дом Ненси Пелоси начелно планира утре да ги предаде во Сенатот предметите за импичмент на претседателот Доналд Трамп, а демократите во Конгресот моментално спроведуваат консултации за стратегијата и роковите.

Пелоси ќе ги испрати предметите за импичмент на Трамп до Сенатот

Сител - 14.01.2020

Спикерката на Претставничкиот дом Ненси Пелоси начелно планира утре да ги предаде во Сенатот предметите за импичмент на претседателот Доналд Трамп, а демократите во Конгресот моментално спроведуваат консултации за стратегијата и роковите.

Меконел: Судењето за импичментот на Трамп најверојатно ќе започне на 21 јануари

Слободен Печат - 15.01.2020

Прелиминарните фази, како што се полагање заклетва на сенаторите пред шефот на Врховниот суд задолжен за надгледување на расправата во Сенатот, може да бидат спроведени уште во текот на оваа недела, им кажа Меконел на новинарите.

Меконел: Судењето на Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари

24Инфо - 15.01.2020

Судењето за отповик на американскиот претседател Доналд Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари , соопшти шефот на републиканското сенатско мнозинство, Мич Меконел. Прелиминарните фази, како што се полагање заклетва на сенаторите пред ...

Меконел: Судењето на Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари

Фокус - 15.01.2020

Судењето за отповик на американскиот претседател Доналд Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари, соопшти шефот на републиканското сенатско мнозинство, Мич Меконел. Прелиминарните фази, како што се полагање заклетва на сенаторите пред ...

Меконел: Судењето на Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари

А1 On - 15.01.2020

Судењето за отповик на американскиот претседател Доналд Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари, соопшти шефот на републиканското сенатско мнозинство, Мич Меконел. Прелиминарните фази, како што се полагање заклетва на сенаторите пред ...

Почетокот на судењето за импичментот на Трамп во идната недела

Алсат-М - 15.01.2020

Судењето за отповикување на американскиот претседател Доналд Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне во вторник, 21 јануари, изјави шефот на републиканското мнозинство во Сенатот Мич Меконел.

Меконел: Судењето на Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари

Либертас - 15.01.2020

– Судењето за отповик на американскиот претседател Доналд Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари , соопшти шефот на републиканското сенатско мнозинство, Мич Меконел. Прелиминарните фази, како што се полагање заклетва на сенаторите пред ...

Меконел: Судењето на Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари

Вечер - 15.01.2020

Судењето за отповик на американскиот претседател Доналд Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари , соопшти шефот на републиканското сенатско мнозинство, Мич Меконел. Прелиминарните фази, како што се полагање заклетва на сенаторите пред ...

Меконел: Судењето на Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари

MakPress - 15.01.2020

Судењето за отповик на американскиот претседател Доналд Трамп во Сенатот најверојатно ќе почне на 21 јануари , соопшти шефот на републиканското сенатско мнозинство, Мич Меконел. Прелиминарните фази, како што се полагање заклетва на сенаторите пред ...