TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BEGE & EEGS – водечки саем и конференција за игри во европски рамки

Спортски - 15.04.2019

BEGE & EEGS со гордост ги објавуваат големиот интерес и потврдените резервации на учесници за саемските и конференциски случувања кои се закажани за периодот од 19-ти до 21-ви ноември во Софија, Бугарија.

BEGE & EEGS – водечки европски саем и конференција за игри

Таратур - 15.04.2019

BEGE & EEGS со гордост ги објавуваат големиот интерес и потврдените резервации на учесници за саемските и конференциски случувања кои се закажани за периодот од 19-ти до 21-ви ноември во Софија, Бугарија.