TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Кратово отворен ден „На секое дете му треба семејство“

А1 On - 14.06.2018

Во кино салата на Дом на култура, Кратово денеска ќе се одржи отворен ден насловен „На секое дете му треба семејство“. Од Јавна установа Центар за социјална работа-Кратово информираат дека овој отворен ден се одржува по повод националната кампања за ...

Во Гевгелија презентиран проектот „На секое дете му треба семејство“

А1 On - 14.06.2018

Над 200 деца одделени од своите семејства поради насилство или злоупотреба, деца со попреченост во развојот и бебиња помали од три години се згрижени во големи институции во земјава и затоа со оваа кампања сакаме да помогнеме да се мобилизираат ...

Во Гевгелија презентиран проектот „На секое дете му треба семејство”

Слободен Печат - 14.06.2018

Над 200 деца одделени од своите семејства поради насилство или злоупотреба, деца со попреченост во развојот и бебиња помали од три години се згрижени во големи институции во земјава и затоа со оваа кампања сакаме да помогнеме да се мобилизираат ...