TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЈА Е ВО ЧАШКА, АМА НЕМА НИ ЧАШКА ВОДА ЗА ПОЛИЦАЈЦИТЕ - синдикатот е револтиран, цистерна е „вселенска“ ...

Фактор - 25.11.2022

Синдикат на полиција во Македонија, преку свое фејсбук обраќање денеска ја информира јавноста дека во полициската станица за граничен надзор Чашка, веќе цела недела, полициските службеници се оставени без вода за пиење, а камоли за хигиена и други ...

ЗА ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЈА ВО ЧАШКА НИ ЧАШКА ВОДА Цела недела жедни, срамота!

+инфо - 25.11.2022

„Ќе ги известиме и надлежните институции. Полицијата заслужува нормални услови за работа, ако не ја зголемувате платата, дајте ѝ барем вода за пиење!“, апелира Полицискиот синдикат. Синдикат на полиција во Македонија ја извести јавноста дека веќе ...

(ФОТО) Синдикатот на полиција: Во 21 век полицајците во Македонија се оставени без вода за пиење

Press24 - 25.11.2022

Синдикатот на полиција во Македонија преку статус на Фејсбук пишува дека полицајците во 21 век се оставени без вода. „21ви век!!! Што значи тоа За МВР значи дека нема основни услови за работа Колеги пуштени на преживување без вода!!! Освен ако си ...

(ФОТО) Синдикатот на полиција: Во 21 век полицајците во Македонија се оставени без вода за пиење

4NEWS - 25.11.2022

Синдикатот на полиција во Македонија преку статус на Фејсбук пишува дека полицајците во 21 век се оставени без вода. „21ви век!!! Што значи тоа За МВР значи дека нема основни услови за работа Колеги пуштени на преживување без вода!!! Освен ако си ...

Синдикатот на полиција: Во 21 век полицајците во Македонија се оставени без вода за пиење (ФОТО)

Курир - 25.11.2022

Синдикатот на полиција во Македонија преку статус на Фејсбук пишува дека полицајците во 21 век се оставени без вода. „21ви век!!! Што значи тоа За МВР значи дека нема основни услови за работа Колеги пуштени на преживување без вода!!! Освен ако си ...