TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бочварски: Инвестиравме преку 50 милиони евра во патишта во Истокот за регионално поврзување со Република Бугарија.

Бизнис Вести - 24.11.2020

Создаваме комплетна слика за патната инфраструктура во Истокот, инвестираме преку 50 милиони евра за поврзување на општините меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, како и за поврзување на бизнис секторот.

Има пари за капитални инвестиции, следи сериозен притисок за реализација, вели Бочварски

Либертас - 24.11.2020

Државата има п ари за капитални инвестиции, тие ќе се инвестираат преку новиот систем со сериозен притисок од страна на Министерството и Владата. Во 2021 година граѓаните ќе се уверат дека и во време на ковид криза нашиот фокус ќе бидат капиталните ...

Бочварски: Инвестираме 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

Независен - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Бочварски: Инвестираме во добрососедство, 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

Република - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија – Бигла.

Бочварски: Инвестираме во добрососедство, 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

А1 On - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

ВИДЕО | Бочварски: Инвестираме 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

Слободен Печат - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Бочварски: Инвестираме 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

Нова ТВ - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Бочварски: Инвестираме 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

Press24 - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

БОЧВАРСКИ: Инвестираме 50 милиони евра во модерни патишта и добрососедство со Бугарија

Денешен - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Бочварски: Инвестираме во добрососедство, 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

Канал5 - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Бочварски: Инвестираме во добрососедство, 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

Опсервер - 24.11.2020

– Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Бочварски: Инвестираме во добрососедство, 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

Кумановски м. - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Бочварски: Со инвестиција од 50 милиони евра ќе се поврзуваме патно со Бугарија

+инфо - 24.11.2020

Тој истакна дека со инвестициите во нови патишта во источниот регион се инвестиции во добрососедство и оти ќе овозможат подобро поврзување и соработка на општините, бизнисите и граѓаните од двете страни на границата.

Бочварски: Инвестираме во добрососедство, 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

Либертас - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Бочварски: Инвестираме во добрососедство, 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

iPortal - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Има пари за капитални инвестиции, следи сериозен притисок за реализација, вели Бочварски

Опсервер - 24.11.2020

– Државата има п ари за капитални инвестиции, тие ќе се инвестираат преку новиот систем со сериозен притисок од страна на Министерството и Владата. Во 2021 година граѓаните ќе се уверат дека и во време на ковид криза нашиот фокус ќе бидат ...

Бочварски: Инвестираме во добрососедство, 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

CivilMedia - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Има пари за капитални инвестиции, следи сериозен притисок за реализација, вели Бочварски

Независен - 24.11.2020

Државата има п ари за капитални инвестиции, тие ќе се инвестираат преку новиот систем со сериозен притисок од страна на Министерството и Владата. Во 2021 година граѓаните ќе се уверат дека и во време на ковид криза нашиот фокус ќе бидат капиталните ...

Бочварски: Инвестираме 50 милиони евра во патната инфараструктура за поврзување со Бугарија

Локално - 24.11.2020

Инвестициите во нови патишта во источниот регион се инвестиции во добрососедство кои ќе овозможат подобро поврзување и соработка на општините, бизнисите и граѓаните од двете страни на границата, изјави министерот за транспорт и врски Благој ...

Бочварски: Инвестираме 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија, за добрососедството

Нетпрес - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија – Бигла.

Има пари за капитални инвестиции, следи сериозен притисок за реализација, вели Бочварски

Кумановски м. - 24.11.2020

Државата има п ари за капитални инвестиции, тие ќе се инвестираат преку новиот систем со сериозен притисок од страна на Министерството и Владата. Во 2021 година граѓаните ќе се уверат дека и во време на ковид криза нашиот фокус ќе бидат капиталните ...

Бочварски: Инвестираме во добрососедство, 50 милиони евра за патно поврзување со Бугарија

Вечер Прес - 24.11.2020

Инвестираме 50 милиони евра во патната инфраструктура за поврзување со Бугарија, изјави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, при увидот на активностите за обнова на патот Трстија -Бигла.

Има пари за капитални инвестиции, следи сериозен притисок за реализација, вели Бочварски

А1 On - 24.11.2020

Државата има пари за капитални инвестиции, тие ќе се инвестираат преку новиот систем со сериозен притисок од страна на Министерството и Владата. Во 2021 година граѓаните ќе се уверат дека и во време на ковид криза нашиот фокус ќе бидат капиталните ...

Бочварски: Инвестираме преку 50 милиони евра во патишта во Истокот за регионално поврзување со Бугарија (ВИДЕО)

Frontline - 24.11.2020

Создаваме комплетна слика за патната инфраструктура во Истокот, инвестираме преку 50 милиони евра за поврзување на општините меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, како и за поврзување на бизнис секторот.