TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пецас: Процените се дека ситуацијата со коронавирусот во земјата е во рамките на почетното сценарио

А1 On - 26.03.2020

Тесно ги следиме случувањата со коронавирусот, а во овој момент, во позиција сме да кажеме дека процените и за случаите, а за оптовареноста на здравствениот систем, особено за луѓето што се на Одделите за интензивна нега или приклучени на апарати, ...

Пецас: Процените се дека ситуацијата со коронавирусот во земјата е во рамките на почетното сценарио

Опсервер - 26.03.2020

Тесно ги следиме случувањата со коронавирусот, а во овој момент, во позиција сме да кажеме дека процените и за случаите, а за оптовареноста на здравствениот систем, особено за луѓето што се на Одделите за интензивна нега или приклучени на апарати, ...

Пецас: Ситуацијата со коронавирусот во земјата е во рамките на почетното сценарио

Слободен Печат - 26.03.2020

Тесно ги следиме случувањата со коронавирусот, а во овој момент, во позиција сме да кажеме дека процените и за случаите, а за оптовареноста на здравствениот систем, особено за луѓето што се на Одделите за интензивна нега или приклучени на апарати, ...

Пецас: Процените се дека ситуацијата со коронавирусот во земјата е во рамките на почетното сценарио

Република - 26.03.2020

Тесно ги следиме случувањата со коронавирусот, а во овој момент, во позиција сме да кажеме дека процените и за случаите, а за оптовареноста на здравствениот систем, особено за луѓето што се на Одделите за интензивна нега или приклучени на апарати, ...

Грција ситуацијата со коронавирусот ја држи во рамките на почетното сценарио

24Инфо - 26.03.2020

Тесно ги следиме случувањата со коронавирусот, а во овој момент, во позиција сме да кажеме дека процените и за случаите, а за оптовареноста на здравствениот систем, особено за луѓето што се на Одделите за интензивна нега или приклучени на апарати, ...

Пецас: Процените се дека ситуацијата со коронавирусот во земјата е во рамките на почетното сценарио

MakPress - 26.03.2020

[photo] Тесно ги следиме случувањата со коронавирусот, а во овој момент, во позиција сме да кажеме дека процените и за случаите, а за оптовареноста на здравствениот систем, особено за луѓето што се на Одделите за интензивна нега или приклучени на ...