TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Коцкарски бизниси од милиони евра за Груби, милионски соларни панели за Ковачевски, а за народот илјадарче до две ...

Курир - 29.11.2023

Пакетот на мерки на СДС и ДУИ е пакет за мерки за поткуп на граѓаните, велат во партиското соопштение на ВМРО-ДПМНЕ. Тоа е брутално и нечовечко потценување на социјално ранливите граѓани, пензионерите, младите.

„Коцкарски бизниси од милиони евра за Груби, милионски соларни панели за Ковачевски, а за народот илјадарче-две поткуп ...

Макфакс - 29.11.2023

„Пакетот на мерки на СДС и ДУИ е пакет за мерки за поткуп на граѓаните. Тоа е брутално и нечовечко потценување на социјално ранливите граѓани, пензионерите, младите“, велат од ВМРО-ДПМНЕ. „Милиони евра за коцкарниците на Артан Груби, милиони евра ...

„Коцкарски бизниси од милиони евра за Груби, милионски соларни панели за Ковачевски, а за народот илјадарче до две ...

Опсервер - 29.11.2023

„Пакетот на мерки на СДС и ДУИ е пакет за мерки за поткуп на граѓаните. Тоа е брутално и нечовечко потценување на социјално ранливите граѓани, пензионерите, младите“, велат од ВМРО-ДПМНЕ. „Милиони евра за коцкарниците на Артан Груби, милиони евра ...

ВМРО-ДПМНЕ: Коцкарски бизниси од милиони евра за Груби, милионски соларни панели за Ковачевски, а за народот илјадарче ...

MakPress - 29.11.2023

Пакетот на мерки на СДС и ДУИ е пакет за мерки за поткуп на граѓаните. Тоа е брутално и нечовечко потценување на социјално ранливите граѓани, пензионерите, младите. Милиони евра за коцкарниците на Артан Груби, милиони евра бизниси за соларниот ...

Коцкарски бизниси од милиони евра за Груби, милионски соларни панели за Ковачевски, а за народот илјадарче до две ...

Нетпрес - 29.11.2023

Пакетот на мерки на СДС и ДУИ е пакет за мерки за поткуп на граѓаните, велат во партиското соопштение на ВМРО-ДПМНЕ. Тоа е брутално и нечовечко потценување на социјално ранливите граѓани, пензионерите, младите.

ВМРО-ДПМНЕ: Коцкарски бизниси од милиони евра за Груби, милионски соларни панели за Ковачевски, а за народот илјадарче ...

Фокус - 29.11.2023

„Пакетот на мерки на СДС и ДУИ е пакет за мерки за поткуп на граѓаните. Тоа е брутално и нечовечко потценување на социјално ранливите граѓани, пензионерите, младите“ велат од ВМРО-ДПМНЕ. „Милиони евра за коцкарниците на Артан Груби, милиони евра ...

„Коцкарски бизниси од милиони евра за Груби, милионски соларни панели за Ковачевски, а за народот илјадарче до две ...

Точка - 29.11.2023

„Пакетот на мерки на СДС и ДУИ е пакет за мерки за поткуп на граѓаните. Тоа е брутално и нечовечко потценување на социјално ранливите граѓани, пензионерите, младите“, велат од ВМРО-ДПМНЕ. „Милиони евра за коцкарниците на Артан Груби, милиони евра ...

Груби го држи бизнисот со коцкање, Ковачевски со соларни панели

Република - 29.11.2023

Пакетот на мерки на СДС и ДУИ е пакет за мерки за поткуп на граѓаните. Тоа е брутално и нечовечко потценување на социјално ранливите граѓани, пензионерите, младите, обвинува ВМРО-ДПМНЕ. Инфлацијата која порасна со оваа власт за 200 посто, ги поскапе ...