TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се доградува градинката „Морковче“ во Јурумлери

Сител - 23.01.2019

Градинката „Морковче“ во Јурумлери ќе биде проширена. Нашата цел е да се намали бројот на деца кои се на листата на чекање и родителите без проблем да ги запишуваат своите деца во градинка.

За нови 20 деца се проширува градинката Морковче во Јурумлери

MTM - 23.01.2019

Во Општина Гази Баба интензивно се работи на проширување и подобрување на сместувачките капацитети во градинките. Градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски денеска најави проширување на градинката ,,Морковче” во н.м Јурумлери.

Георгиевски: Го прошируваме капацитет во градинките, се доградува градинката Морковче во Јурумлери

24Инфо - 23.01.2019

Општина Гази Баба интензивно работи на проширување на сместувачките капацитети во градинките. За таа цел, денеска сакам да најавам дека градинката “Морковче” во Јурумлери ќе биде проширена.

Се доградува градинката „Морковче“ во Јурумлери

Скопје инфо - 24.01.2019

Градинката „Морковче“ во Јурумлери ќе биде проширена. Нашата цел е да се намали бројот на деца кои се на листата на чекање и родителите без проблем да ги запишуваат своите деца во градинка.