TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот авион на Airbus изгледа како да е од научно-фантастичен филм

Кајгана - 14.02.2020

Компанијата Airbus претстави нов модел на авион кој изглед како да е излезен од научно-фантастичен филм. Станува збор за моделот Maveric, претставен на Саемот за авијација во Сингапур. Со новиот дизајн Airbus настојува да се оддалечи од ...

Авион на иднината: Губење време или нова реалност?

Порта 3 - 14.02.2020

Кмпанијата Airbus го претстави моделот за кој верува дека можеби ќе стане иднина на дизајнот на патничките авиони. Станува збор за моделот Maverick, кој е претставен на Сингапурскиот саем на авијацијата, а со новиот дизајн Airbus настојува да се ...

АВИОНОТ НА ИДНИНАТА: „Ербас“ направи револуција кај патничките авиони (ВИДЕО)

Кумановски м. - 14.02.2020

Ербас го претстави моделот Маверик, за кој смета дека може да биде иднината на дизајнот на патнички авиони. Моделот Маверик беше откриен на авијациското шоу во Сингапур. Loading... Со својот нов дизајн, Ербас се обидува да се спротивстави на долгата ...

Авион на иднината - Губење време или нова реалност?

Точка - 13.02.2020

Компанијата "Airbus" претставила модел за кој се верува дека е можеби иднината на дизајнот на патничките авиони. Моделот "Маверик", е претставен на Сингапурскиот саем за авијација, а со новиот дизајн "Airbus" настојува да ја избегне дологодишната ...

Авионот на иднината – губење време или нова реалност? (ВИДЕО)

МКД - 13.02.2020

Компанијата Ербас претстави модел за кој верува дека може да биде иднината на дизајнот на патничките авиони. Моделот маверикна Ербас, претставен на Саемот на авијацијата во Сингапур, со новиот дизајн се обидува да ѝ пркоси на долгогодишната ...

Airbus го претстави авионот на иднината

Денар - 13.02.2020

Европскиот производител на авиони Airbus го претстави моделот за кој верува дека може да биде дизајн на иднината на патничките авиони. Моделот Maveric, претствавен е во вторникот на Сингапурскиот саем на авијација 2020 година.

ВИДЕО: Airbus го претстави авионот на иднината

Иновативност - 13.02.2020

Европскиот производител на авиони Airbus го претстави моделот за кој верува дека може да биде дизајн на иднината на патничките авиони. Моделот Maveric, претствавен е во вторникот на Сингапурскиот саем на авијација 2020 година.

Дали ова летало може да биде патничкиот авион на иднината?

Таратур - 14.02.2020

Футуристичкиот модел кој го претстави компанијата Ербас се верува дека може да биде иднината на дизајнот на патничките авиони. Моделот Маверик на Ербас, претставен на Саемот на авијацијата во Сингапур, со новиот дизајн се обидува да ѝ пркоси на ...