TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Дипеш мод“ и „Рејдиохед“ во трка за влез во Рокенрол-халата на славните

+инфо - 06.10.2017

Секој може да гласа до 5 декември на сајтот на Рокенрол-халата на славни (www.rockhall.com). „Рејдиохед“, Кејт Буш, „Реге агенст д машин“ и „Дипеш мод“ се меѓу музичките легенди што може да се придружат на Рокенрол-халата на славните, класа 2018, ...

„Рејдиохед“ и „Депеш Мод“ номинирани за влез во Куќата на славните

Телевизија Нова - 06.10.2017

Американскиот бенд „Бон Џови“ и британските „Рејдиохед“ и „Депеш Мод“ се на листата на номинирани за влез во Рокенрол куќата на славните за 2018 година. Меѓу номинираните се Кејт Буш, „Дајр Стрејтс“, „Јуритмикс“, Ел-Ел Кул Џи , „Муди Блуз“ и џез ...

„Бон Џови“, „Рејдиохед“ и „Депеш Мод“ номинирани за влез во Куќата на славните...

Н.Македонија - 06.10.2017

„Бон Џови“, „Рејдиохед“ и „Депеш Мод“ номинирани за влез во Куќата на славните Американскиот бенд „Бон Џови“ и британските „Рејдиохед“ и „Депеш Мод“ се на листата на номинирани за влез во Рокенрол куќата на славните за 2018 година.

„Бон Џови“, „Рејдиохед“ и „Депеш Мод“ номинирани за влез во Куќата на славните

А1 On - 06.10.2017

Американскиот бенд „Бон Џови“ и британските „Рејдиохед“ и „Депеш Мод“ се на листата на номинирани за влез во Рокенрол куќата на славните за 2018 година. Меѓу номинираните се Кејт Буш, „Дајр Стрејтс“, „Јуритмикс“, Ел-Ел Кул Џи , „Муди Блуз“ и џез ...