TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

Алсат-М - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди ...

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски

Независен - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди за МИА Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

Сител - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди за МИА Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

Република - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци. -Интервениравме на повик синоќа околу 18 часот.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

Курир - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди за МИА Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

Вечер - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврдил за МИА Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

Слободен Печат - 09.04.2020

Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец. Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи за време на полициски час

+инфо - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди за МИА Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полицијата за време на полициски час

Фокус - 09.04.2020

Триесетгодишен кавадарчанец синоќа скршил нога додека бегал од полицијата, за време на полицискиот час, објави МИА. -Интервениравме на повик синоќа околу 18 часот. Младиот човек имаше комплетно две скршеници на двете коски на потколеница.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

Локално - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

Канал5 - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди за МИА Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

24Инфо - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди за МИА Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полицијата за време на полициски час

еМагазин - 09.04.2020

Кавадарчанец добил скршеници прескокнувајќи ограда при бегство од полиција за време полициски час. Случајот на 30-годишниот кавадарчанец го потврди Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци. „Интервениравме на повик синоќа околу 18 часот.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

Нетпрес - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди за МИА Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци.

Кавадарчанец скршил нога бегајќи од полиција за време на полициски час

ММС - 09.04.2020

Добил скршеници прескокнувајќи ограда, бегајќи од полиција за време полициски час. Ваква драма му се случила синоќа на 30-годишен кавадарчанец, потврди за МИА Ратко Грков, доктор во Брза помош од Кавадарци.