TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот смартфон LG G8X наскоро во продажба

Кајгана - 13.08.2019

Компанијата LG на IFA саемот во Берлин ќе го претстави наследникот на смартфонот G8, а тоа е G8X. IFA саемот се одржува во септември во Берлин во Германија, а LG ќе го искористи за претставување на смартфонот G8X, првиот телефон со сензор за прст на ...

Наследникот на LG G8 излегува на IFA саемот во Берлин

Телефони.мк - 13.08.2019

LG ќе го претстави наследникот на LG G8 за време на IFA саемот во Берлин - G8X, кој ќе биде сега во септември. LG G8X ќе сензор за отпечатоци на дисплејот, што е голема промена за линијата на LG.

Се појавија рендери од претстојниот смартфон на LG – G8X

USB - 12.08.2019

Се појавија рендери од претстојниот смартфон на LG – G8X со две битни разлики. Од предната страна се наоѓа засек во облик на капка, додека на задната страна нема сензор за отпечатоци од прсти.

LG G8X се појави на фотографии

Денар - 12.08.2019

Се појавија рендери за телефонот LG G8X, кои потсетуваат на LG G8 ThinQ со две битни разлики. На предната страна се наоѓа исечок во форма на капка, додека на задниот дел нема сензор за отпечаток на прст.