TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Список на 15 најдобри дестинации за патување оваа есен

Н.Македонија - 23.09.2023

Есента може да биде едно од најдобрите времиња за патување во Европа. Дестинациите може да бидат многу потивки по летото, што значи помал метеж и често пониски цени. Како и градовите и урбаните дестинации, руралните места како што се националните ...

Дестинации ширум светот кои туристите сакаат да ги видат најмногу - Која е најпопуларна атракција во Македонија?

Црнобело - 22.09.2023

Во Македонија, Охридското Езеро е најпопуларната атракција за туристите, додека во Хрватска – Плитвичките Езера. Кои се популарните дестинации и атракции ширум светот кои луѓето најмногу сакаат да ги видат? Кога се зборува за популарни туристички ...