TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Аеродромот во Тирана го обезбедуваат воената и специјалната полициска единица

Курир - 07.04.2021

Воената полиција и силите за брза интервенција се вклучија во обезбедувување на аеродромот во Тирана. Ова доаѓа поради штрајкот што денеска го започнаа контролорите на АлбКонтрол, обвинуањата на минстерката за инфраструктура Белинда Балуку, која ...

Војска на националниот аеродром во Албанија, работниците штрајкуваат (ВИДЕО)

МКД - 08.04.2021

Албанската влада ги испрати синоќа војската и полицијата да ги отстранат контролорите на летови кои штрајкуваат од кулата за контрола на летање на еден меѓународниот аеродром во Тирана. Никој не е повреден или уапсен при тоа, пренесува Асошиејтед ...

Рама ги обвини Мета и Бериша за поттикнување на штрајкот на контролорите на летање

Вечер Прес - 07.04.2021

Албанскиот премиер Еди Рама во реакција во врска со штрајкот на контролорите на аеродромот во Тирана го обвини претседателот Илир Мета дека тој заедно со Сали Бериша, ги поттикнал котролорите на летање на штрајк.

Тотален хаос на аеродромот во Тирана, Рама обвинува за „саботажа при испорака на вакцини“

Локално - 07.04.2021

Албанските власти остро ги нападнаа организаторите на штрајкот на аеродромот во Тирана, обвинувајќи ги за саботажа при испорака на вакцини. „Саботажата нема да се толерира“, изјавил албанскиот премиер Еди Рама.

Штрајк на вработените во контролата за летање, откажани сите летови на аеродромот во Тирана

Независен - 07.04.2021

Поради штрајк на вработените во контролата за летање, одложени се сите летови на меѓународниот аеродром во Тирана. Доколку не се најде решение на барањата тие најавуваат и други мерки во блокирање на воздушниот сообраќај.

Штрајк на вработените во конролата за летање Албанија, откажани сите летови на аеродромот во Тирана

Слободен Печат - 07.04.2021

Поради штрајк на вработените во контролата за летање, одложени се сите летови на меѓународниот аеродром во Тирана. Доколку не се најде решение на барањата тие најавуваат и други мерки во блокирање на воздушниот сообраќај.

Штрајк на вработените во конролата за летање, откажани сите летови на аеродромот во Тирана

Либертас - 07.04.2021

Поради штрајк на вработените во контролата за летање, одложени се сите летови на меѓународниот аеродром во Тирана. Доколку не се најде решение на барањата тие најавуваат и други мерки во блокирање на воздушниот сообраќај.

Откажани сите летови на аеродромот во Тирана

Lider - 07.04.2021

Поради штрајк на вработените во контролата за летање, одложени се сите летови на меѓународниот аеродром во Тирана. Доколку не се најде решение на барањата тие најавуваат и други мерки во блокирање на воздушниот сообраќај.

Штрајк на вработените во контролата за летање, одложени сите летови на аеродромот во Тирана

Вечер Прес - 07.04.2021

Поради штрајк на вработените во контролата за летање, одложени се сите летови на меѓународниот аеродром во Тирана. Доколку не се најде решение на барањата тие најавуваат и други мерки во блокирање на воздушниот сообраќај.

Штрајк на вработените во конролата за летање, откажани сите летови на аеродромот во Тирана

MakPress - 07.04.2021

Поради штрајк на вработените во контролата за летање, одложени се сите летови на меѓународниот аеродром во Тирана. Доколку не се најде решение на барањата тие најавуваат и други мерки во блокирање на воздушниот сообраќај.

Аеродромот во Тирана го обезбедуваат воената и специјалната полициска единица

Независен - 07.04.2021

Воената полиција и силите за брза интервенција се вклучија во обезбедувување на аеродромот во Тирана. Ова доаѓа поради штрајкот што денеска го започнаа контролорите на АлбКонтрол, обвинуањата на минстерката за инфраструктура Белинда Балуку, која ...

Аеродромот во Тирана го обезбедуваат воената и специјалната полициска единица

Опсервер - 07.04.2021

Воената полиција и силите за брза интервенција се вклучија во обезбедувување на аеродромот во Тирана. Ова доаѓа поради штрајкот што денеска го започнаа контролорите на АлбКонтрол, обвинуањата на минстерката за инфраструктура Белинда Балуку, која ...

Аеродромот во Тирана го обезбедуваат воената и специјалната полициска единиц

Република - 07.04.2021

Воената полиција и силите за брза интервенција се вклучија во обезбедувување на аеродромот во Тирана. Ова доаѓа поради штрајкот што денеска го започнаа контролорите на АлбКонтрол, обвинувањата на минстерката за инфраструктура Белинда Балуку, која ...

Аеродромот во Тирана го обезбедуваат воената и специјалната полициска единица

MakPress - 07.04.2021

Воената полиција и силите за брза интервенција се вклучија во обезбедувување на аеродромот во Тирана. Ова доаѓа поради штрајкот што денеска го започнаа контролорите на АлбКонтрол, обвинуањата на минстерката за инфраструктура Белинда Балуку, која ...

Аеродромот во Тирана под силно воено и полициско безбедување поради штрајкот на контролорите на летање

Lider - 07.04.2021

Воената полиција и силите за брза интервенција се вклучија во обезбедувување на аеродромот во Тирана, поради штрајкот што денеска го започнаа вработените во контролата на летање. Министерката за инфраструктура Белинда Балуку, која овој чин го нарече ...

Аеродромот во Тирана го обезбедуваат воената и специјалната полициска единица

Либертас - 07.04.2021

Воената полиција и силите за брза интервенција се вклучија во обезбедувување на аеродромот во Тирана. Ова доаѓа поради штрајкот што денеска го започнаа контролорите на АлбКонтрол, обвинуањата на минстерката за инфраструктура Белинда Балуку, која ...

Воздушниот простор на Албанија е вон контрола: Рама обвинува за бид за државен удар

Слободен Печат - 07.04.2021

Воената полиција и силите за брза интервенција се вклучија во обезбедувување на аеродромот во Тирана. Ова доаѓа поради штрајкот што денеска го започнаа контролорите на АлбКонтрол, обвинуањата на минстерката за инфраструктура Белинда Балуку, која ...

Откажани сите летови на аеродромот во Тирана, контролорите штрајкуваат

360 степени - 07.04.2021

Поради штрајкот денеска оневозможено било да пристигнат и најавените вакцини против ковид Воената полиција и силите за брза интервенција се вклучија во обезбедувување на аеродромот во Тирана.

Аеродромот во Тирана го обезбедуваат воената и специјалната полициска единица

Вечер Прес - 07.04.2021

Воената полиција и силите за брза интервенција се вклучија во обезбедувување на аеродромот во Тирана. Ова доаѓа поради штрајкот што денеска го започнаа контролорите на АлбКонтрол, обвинуањата на минстерката за инфраструктура Белинда Балуку, која ...

Рама ги обвини Мета и Бериша за поттикнување на штрајкот на контролорите на летање

MakPress - 08.04.2021

Албанскиот премиер Еди Рама во реакција во врска со штрајкот на контролорите на аеродромот во Тирана го обвини претседателот Илир Мета дека тој заедно со Сали Бериша, ги поттикнал котролорите на летање на штрајк.

Штрајк на вработените во конролата за летање, откажани сите летови на аеродромот во Тирана

24Инфо - 07.04.2021

Поради штрајк на вработените во контролата за летање, одложени се сите летови на меѓународниот аеродром во Тирана. Доколку не се најде решение на барањата тие најавуваат и други мерки во блокирање на воздушниот сообраќај.

Штрајк на вработените во конролата за летање, откажани сите летови на аеродромот во Тирана

Опсервер - 07.04.2021

Поради штрајк на вработените во контролата за летање, одложени се сите летови на меѓународниот аеродром во Тирана. Доколку не се најде решение на барањата тие најавуваат и други мерки во блокирање на воздушниот сообраќај.

Штрајк на аеродромот во Албанија: Прекин на летовите Атина-Тирана-Истанбул

Локално - 07.04.2021

Поради штрајкот на вработените на аеродромот „Мајка Тереза“ во Тирана, летовите беа прекинати 40 минути денеска, поради неисполнување на претходните барања на вработените, потврдено е на аеродромот.