TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно е хит во светот

Точка - 24.01.2023

Се сеќавате ли на компјутерската игра „Deluxe Ski Jump“ која беше многу популарна пред 20 години? Сега повторно е хит. Симулацијата на скијачки скокови може да се игра и денес затоа што авторот на играта развил мобилна апликација, а играта во ...

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно стана хит

ТВ21 - 24.01.2023

Дали се сеќавате на компјутерската игра Deluxe Ski Jump која беше многу популарна пред 20 години? Сега повторно е хит. Симулацијата на скијачки скокови може да се игра и денес бидејќи авторот на играта има развиено мобилна апликација, а играта е на ...

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно стана хит

4NEWS - 24.01.2023

Дали се сеќавате на компјутерската игра Deluxe Ski Jump која беше многу популарна пред 20 години? Сега повторно е хит. Симулацијата на скијачки скокови може да се игра и денес бидејќи авторот на играта има развиено мобилна апликација, а играта е на ...

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно стана хит

Zoom - 24.01.2023

Дали се сеќавате на компјутерската игра Deluxe Ski Jump која беше многу популарна пред 20 години? Сега повторно е хит. Симулацијата на скијачки скокови може да се игра и денес бидејќи авторот на играта има развиено мобилна апликација, а играта е на ...