TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МТСП: Денеска почнува исплата на правата од социјална и детска заштита за корисниците со картички, од понеделник на ...

Бриф - 03.07.2020

За корисниците со дебитна картичка од денеска ќе почне исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни, а од понеделник за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките, информираат од ...

МТСП: Од денеска исплата на правата од социјална и детска заштита

Макфакс - 03.07.2020

Исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни ќе почне од денес, 3 јули, за корисниците со дебитна картичка а од понеделник, 6 јули, за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките.

МТСП: Од денес корисниците со картички може да ги подигнат правата од социјална и детска заштита, на шалтерите на ...

+инфо - 03.07.2020

Според информациите, исплатата ќе се спроведе во 3 групи во сите отворени филијали и експозитури на банките, согласно со утврдениот распоред по азбучен ред, според првата буква од презимето.

МТСП: Од денеска исплата на правата од социјална и детска заштита

Centar - 03.07.2020

Исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни ќе почне од денес, 3 јули, за корисниците со дебитна картичка а од понеделник, 6 јули, за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките.

МТСП: Исплата на правата од социјална и детска заштита од денес за корисниците со картички, на шалтерите на банките од ...

24Инфо - 03.07.2020

Исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни ќе почне од денес, 3 јули, за корисниците со дебитна картичка а од понеделник, 6 јули, за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките.

Исплата на правата од социјална и детска заштита од денес за корисниците со картички, на шалтерите на банките од ...

Република - 03.07.2020

Исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни ќе почне од денес, 3 јули, за корисниците со дебитна картичка, а од понеделник, 6 јули, за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките.

МТСП: Од денеска исплата на правата од социјална и детска заштита

Вечер - 03.07.2020

Исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни ќе почне од денес, 3 јули, за корисниците со дебитна картичка а од понеделник, 6 јули, за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките.

МТСП: Исплата на правата од социјална и детска заштита од денес за корисниците со картички, на шалтерите на банките од ...

Канал5 - 03.07.2020

Исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни ќе почне од денес, 3 јули, за корисниците со дебитна картичка а од понеделник, 6 јули, за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките.

МТСП: Од денеска исплата на социјална и детска заштита за корисниците со картички, од понеделник на шалтерите на ...

Деца - 03.07.2020

Исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни ќе почне денеска, 3 јули, за корисниците со дебитна картичка, а од понеделник, 6 јули, за корисниците што ги подигнуваат средствата во експозитурите и филијалите на банките, ...

МТСП: Исплата на правата од социјална и детска заштита од денес за корисниците со картички, на шалтерите на банките од ...

iPortal - 03.07.2020

Исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни ќе почне од денес, 3 јули, за корисниците со дебитна картичка а од понеделник, 6 јули, за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките.

Од денеска исплата на правата од социјална и детска заштита за корисниците со картички, од понеделник на шалтерите

Фокус - 03.07.2020

За корисниците со дебитна картичка од денеска ќе почне исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни, а од понеделник за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките, информираат од ...

МТСП: Денеска почнува исплата на правата од социјална и детска заштита за корисниците со картички, од понеделник на ...

Опсервер - 03.07.2020

Скопје, 3 јули 2020 () – За корисниците со дебитна картичка од денеска ќе почне исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни, а од понеделник за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на ...

МТСП: Денеска почнува исплата на правата од социјална и детска заштита за корисниците со картички

Press24 - 03.07.2020

За корисниците со дебитна картичка од денеска ќе почне исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни, а од понеделник за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките, информираат од ...

МТСП: Денеска почнува исплата на правата од социјална и детска заштита за корисниците со картички, од понеделник на ...

А1 On - 03.07.2020

За корисниците со дебитна картичка од денеска ќе почне исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни, а од понеделник за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките, информираат од ...

МТСП: Денеска почнува исплата на правата од социјална и детска заштита

Локално - 03.07.2020

За корисниците со дебитна картичка од денеска ќе почне исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јуни, а од понеделник за корисниците кои средствата ги подигнуваат во експозитурите и филијалите на банките, информираат од ...