TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Левица од Парламентот ќе се бори против потиснувањето на слободата на говор и политичко изјаснување од страна на ...

Република - 29.06.2020

Левица од парламентот ќе се бори со сите сили против ваквите узурпатори и обиди за потиснување на слободата на говор и политичко изјаснување од страна на крупниот капитал, порачуваат од партијата.

Капитол Мол без имотен лист си го стопанисува тротоарот - Левица ги освести

Вечер - 30.06.2020

Политичката партија “Левица“ со имотни листови во рака направи акција пред трговскиот центар Капитол Мол покажувајќи дека менаџментот на трговскиот и сопствениците незаконски ги бркаат од ...

Левица во Парламентот ќе се бори против потиснувањето на слободата на говор и политичко изјаснување од страна на ...

Нетпрес - 29.06.2020

Левица од парламентот ќе се бори со сите сили против ваквите узурпатори и обиди за потиснување на слободата на говор и политичко изјаснување од страна на крупниот капитал, порачуваат од партијата.

Левица истера правда во Аеродром: Фаќаа врски за да нѐ избркаат со полицајци, но не успеаја

+инфо - 29.06.2020

Левица од парламентот ќе се бори со сите сили против ваквите узурпатори и обиди за потиснување на слободата на говор и политичко изјаснување од страна на крупниот капитал, порачуваат од партијата на Фејсбук и објаснуваат дека вечерва имале ...

Левица истера правда во Аеродром: Фаќаа врски за да нѐ избркаат со полицајци, но не успеаа!

Антропол - 30.06.2020

„Мала победа на локалниот огранок на Левица – Аеродром, огромна победа за обичниот народ. Вечерва од страна на менаџментот на Капитол Мол имаше обид за наше замолчување и повреда на правото за слободно политичко изразување во ек на политичка кампања.