TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Lider - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Груевски го пушти во употреба резервоарот за вода во Сиричино

Press24 - 16.11.2013

Шефот на Владата, Никола Груевски, денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце.

Премиерот Груевски денеска во посета на Тетовско и Гостиварско

МКД - 16.11.2013

Резервоар за вода и цевковод денеска свечено ќе бидат пуштени во употреба во тетовското село Сиричино, а ќе ги пушти лично премиерот Никола Груевски. Премиерот Груевски по овој настан ќе присуствува ...

Груевски во посета на тетовско- гостиварскиот регион

Нетпрес - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на резервоар за вода и цевковод од регионалниот водовод до резервоарот и обратно, во близина на село Сиричино, општина ...

Груевски на пуштањето во употреба на резервоар за вода во Јегуновце

Република - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Груевски денеска со набиена агенда

Press24 - 02.03.2014

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на свеченоста по повод започнување на работите на реализација на железничкиот проект за реконструкција на Коридорот 8 на делницата Куманово-Бељаковце.

Проект за водоснабдување во тетовско Сиричино

Lider - 16.11.2013

Денеска во 11:30 часот, министерот за животна средина и просторно планирање Абдилаќим Адеми ќе присуствува на промовирањето на проектот за водоснабдување во населеното место Сиричино, општина ...

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

А1 On - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Н.Македонија - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Груевски ќе пушта цевковод во Сиричино

Локално - 16.11.2013

Премиерот Груевски денеска во посета на Тетовско и Гостиварско. Лично Груевски ќе го пушти Резервоар за вода и цевковод во тетовското село Сиричино, Премиерот Груевски по овој настан ќе присуствува ...

Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Точка - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на резервоар за вода и цевковод од регионалниот водовод до резервоарот и обратно, во близина на село Сиричино, општина ...

Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

А1 On - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Премиерот Груевски денес со набиена агенда

Курир - 16.11.2013

Претседателот на Владата, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на резервоар за вода и цевковод во близина на село Сиричино, општина Јегуновце.

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Канал5 - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Премиерот Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Сител - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Курир - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Премиерот Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

24 Вести - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Сител - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Економски - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Утрински - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Груевски во тетовско-гостиварскиот регион

Телеграф - 16.11.2013

Во Гостивар, Груевски и Ристовски заедно со градоначалникот Бејта ќе ја пуштат во употреба спортската сала во основното училиште „Исмаил Ќемали“ Премиерот Никола Груевски денеска ќе го посети ...

Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Lider - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Премиерот Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Утрински - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Премиерот Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Алфа - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.