TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За прв пат од 1990 година нема да има европски тим во финалето на Дејвис купот

Независен - 26.11.2022

Познати се финалистите на Дејвис купот 2022 година. Австралија и Канада во недела ќе се борат за титулата. Австралијците стигнаа до финалето за прв пат по 2003 година, кога го освоија трофејот по 28-ми пат.

За прв пат од 1990 година нема да има европски тим во финалето на Дејвис купот

Опсервер - 26.11.2022

– Познати се финалистите на Дејвис купот 2022 година. Австралија и Канада во недела ќе се борат за титулата. Австралијците стигнаа до финалето за прв пат по 2003 година, кога го освоија трофејот по 28-ми пат.

За прв пат од 1990 година:Во финалето на Дејвис купот нема да има европски тим

Вечер Прес - 26.11.2022

Познати се финалистите на Дејвис купот 2022 година. Австралија и Канада во недела ќе се борат за титулата. Австралијците стигнаа до финалето за прв пат по 2003 година, кога го освоија трофејот по 28-ми пат.

За прв пат од 1990 година нема да има европски тим во финалето на Дејвис купот

MakPress - 27.11.2022

Познати се финалистите на Дејвис купот 2022 година. Австралија и Канада во недела ќе се борат за титулата. Австралијците стигнаа до финалето за прв пат по 2003 година, кога го освоија трофејот по 28-ми пат.

Во финалето на Дејвис купот од 1990 година нема да има европски тим

Курир - 27.11.2022

Познати се финалистите на Дејвис купот за 2022 година. Австралија и Канада во недела ќе се борат за титулата. Австралијците стигнаа до финалето за прв пат по 2003 година, кога го освоија трофејот по 28-ми пат.

За прв пат од 1990 година нема да има европски тим во финалето на Дејвис купот

Во Центар - 27.11.2022

Познати се финалистите на Дејвис купот 2022 година. Австралија и Канада во недела ќе се борат за титулата. Австралијците стигнаа до финалето за прв пат по 2003 година, кога го освоија трофејот по 28-ми пат.